Prodej rodinného domu, Praha - Vinoř, V podskalí, 316 m2 (ID: 3500630)

V podskalí, Praha 9 - Vinoř

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Romantické prostorné bydlení pod pískovcovou skalou.
Naprosto klidná lokalita u parku ve slepé ulici.
V souladu s přírodou a vesmírem.

Dům
Dům s velkoryse prostornou a světlou dispozicí s velkými okny a výhledy do zeleně. Užitná plocha 316 m2 ve 3 podlažích s 2 terasami 46 m2 a 7 m2. Dispozice 7+kk s 3 koupelnami s WC a samostatným WC. Zděný dům z keramických tvárnic Porotherm s betonoveými stropy a dřevěnými bukovými podlahami, okna z části plastová, z části dřevohliníková se zastíněním. Zateplení 100 mm EPS zajišťuje optimální pohodu v zimě i v létě. Vytápění a ohřev vody plynovým kondenzačním kotlem značky JUNKERS. Stavba kolaudovaná v roce 2003 zatím nemá vyhotoven průkaz energetické náročnost, proto uvádíme prozatím třídu G.

Pozemek
Klidné přírodní místo s výměrou 1 000 m2 ve vilové zástavbě komorní slepé ulice naproti městskému parku u Vinořského potoka. Pozemek stoupající od úrovně vjezdu a vstup z ulice k hlavnímu obytnému podlaží se vstupem na zahradu a dále pod romantický skalní masiv Vinořského potoka za domem, který dům i obyvatele chrání a zajišťuje pocit bezpečí. Soukromí přispívá i plotová stěna po obvodu. Orientací od jihozápadu po severovýchod. Zelené prostředí poskytuje vlhkostní a teplotní výhody, kdy je v létě až o 4°C chladněji než na hlavní ulici a v zimě naopak tepleji, díky závětří prostoru pod skalami.

Zahrada
Zahrada je celoživotním koníčkem majitelů, okrasná i užitná se všemi prvky důsledně od počátku v BIO kvalitě bez chemické zátěže. Dlouhodobá péče přináší potěšení obyvatelům i mnoha druhům ptačích návštěvníků. Je příjemným místem pro odpočinek a ranní pokochání z horní terasy ložnicového patra.

Parkování
Velmi pohodlné a komfortní ve velké garáži pro 2 automobily, kryté parkovací stání na další auto a parkovací místo pro návštěvy na dvorku, celkem pro 4 vozy bezpečně uvnitř a na pozemku.

Možnosti využití
Dům i pozemek umožňují rychlé a snadné přizpůsobení individuálním potřebám nového vlastníka a to vzhledově, úpravou fasády nebo vnitřních interiérů, možností doplnit bazén nebo vířivku na východní části pozemku nebo cokoliv na přání. Kromě bydlení je dům vhodný i pro podnikání, domáci kancelář, atelier, ordinace apod.

Obec
Vinoř je rychle se rozvíjející městská část na samé hranici velké Prahy, severovýchodně od centra směrem na Brandýs nad Labem. Vinoř se z vesnice na konci Prahy stala plnohodnotnou městskou částí Prahy. Vinoř je historické sídelní místo s první písemnou zmínkou již z roku 1088, nicméně osídlení je mnohem starší, za domem leží Pravěké výšinné sídliště V Obůrkách.

Doprava
Vinoří projíždí několik autobusových linek pražské MHD se svozem na stanici metra trasy „B“ – „Českomoravská“. Zastávka je 5 min chůze. Autem nebo autobusem snadno dostupné stanice metra s parkovišti P+R jsou Černý most, Rajská Zahrada či Letňany a Prosek.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
V podskalí, Praha 9 - Vinoř
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
343 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
316 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Aleš Zeman

Ing. Aleš Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu