Prodej rodinného domu, Praha - Klánovice, Smidarská, 178 m2 (ID: 3376225)

Smidarská, Praha 9 - Klánovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka od KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.: Prostorný Rodinný Dům v Klánovicích.

Představujeme vám tuto jedinečnou nabídku: prostorný rodinný dům o užitné ploše 178 m2 ve vyhledávané lokalitě pražských Klánovic. Tato oblast je ceněna pro svou vynikající kombinaci klidného prostředí, výborné občanské vybavenosti, rychlého napojení na hlavní dopravní trasy a vlakové spojení.

Klánovice, známé jako "Beverly Hills Prahy", nabízí vše potřebné pro kvalitní rodinný život – od škol, přes obchody, zdravotnická zařízení, po restaurace a volnočasové aktivity. To vše je doplněno rychlým spojením do centra města, což ocení každý, kdo hledá klidné bydlení s možností snadného dojíždění do práce či za kulturou.

Dům, postavený v 80. letech, byl pečlivě udržován a je připraven pro nové majitele. Interiér nabízí vzdušný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu - perfektní místo pro relaxaci a odpočinek. Kuchyně, srdce tohoto domova, je prostorná a nabízí dostatek místa pro vaše kulinářské dobrodružství.

Dům disponuje třemi ložnicemi a pracovnou, což poskytuje dostatek soukromého prostoru pro každého člena rodiny. Koupelna je umístěna v prvním patře a je vybavena vším potřebným pro pohodlí. Dále v domě naleznete záchod na každém patře a je zde k dispozici městská kanalizace, vodovod, studna, a elektrické rozvody pro 200 i 400 V.

Dům nabízí navíc plně pochozí půdu, která je ideální pro další úložné prostory nebo může být přeměněna na podkrovní pokoje, poskytující další možnosti využití a prostor pro vaši rodinu.

Přednosti tohoto domu doplňuje rozlehlý pozemek o rozloze 1515 m2, který je jako stvořený pro venkovní aktivity a odpočinek v soukromí. Součástí nemovitosti je také garáž a dílna, což přináší další pohodlí a možnosti využití.

Tento dům v Klánovicích, s jeho jedinečnou kombinací klidu, prostoru a blízkosti centra Prahy, je ideálním místem pro každého, kdo hledá komfortní a stylové bydlení. Nechte se unést kouzlem této nemovitosti a objevte, proč jsou Klánovice známé jako "Beverly Hills Prahy".

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Smidarská, Praha 9 - Klánovice
ID
2024001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1515 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Leo Kopecký, MBA

Bc. Leo Kopecký, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu