Prodej rodinného domu, Křivoklát, 226 m2 (ID: 3500632)

Křivoklát

Prodáno
12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(Možnost převzít hypoteční úvěr u České spořitelny, a.s., s úrokovou sazbou 1,95 % fixovanou do srpna 2027.)

Prémioví partneři v Křivoklátě

Úklidové služby

Informace k domu

Kouzelná lokalita a domov, který je víc než jen bydlení.
Malebná a idylická část historického městysu Křivoklát s oblíbeným gotickým hradem z 12. století.
Úchvatný výhled na zalesněné pahorky chráněné krajinné oblasti a romantické údolí řeky Berounky.
Umístění ve slepé silnici s minimálním provozem zajišťuje klid a bezpečí pro Vás a Vaši rodinu.
Pouhých 40 minut od Prahy a s veškerým zázemím k pohodlnému životu.

Dispozice 5 + kk + 2 koupelny, dvougaráž a velké zázemí na velkorysé ploše 225,9 m2 ve dvou podlažích.

Horní podlaží s užitnou plochou 110 m2 na úrovni příjezdu zahrnuje vstupní chodbu, 3 pokoje s výhledem do údolí, prostornou koupelnu s 2 umyvadly, rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC s umývátkem a prostorem na praktickou celostěnovou vestavnou skříň pro skladování. Vedle vstupu je velmi prostorná garáž 35,6 m2 s přirozeným denním světlem, která nabízí mnoho možností využití. Může pojmout až dva automobily, motorky, kola, lyže a podobně. Anebo může být využita jako další obytná místnost, herna, tělocvična nebo místo pro podnikání, atelier, či home office. Garáž má zelenou střechu s přístupem přes půdní prostor, který je dalším skladovacím zázemím.

Spodní patro s užitnou plochou 115,9 m2 s výstupem na zahradní terasu je využito převáženě jako velký obývací pokoj 65,3 m2 s rohovými francouzskými okny do zahrady a velkým kuchyňským koutem též s velkým oknem s výhledem do zahrady a údolí. Uprostřed je prostor pro akumulační krb a sporák s pecí na dřevo pro labužníky i energetickou nezávislost. Kuchyňské zázemí obsahuje komoru a chladný sklep pro skladování potravin, velkou technickou místnost s technologií domu a prostorem pro praní a sušení prádla i energetický generátor. Navazuje další ložnice s přímým výstupem do zahrady s koupelnou s WC a samostatné společenské WC s umývátkem.

Současný stav domu je zkolaudován ve stavu shell&core k dokončení vnitřních podlah, osazení vnitřních dveří, vypínačů a svítidel. K výběru je též finální provedení vnější fasády domu, izolace fasády je součástí prodeje a je uschována v domě. Zastavěná plocha 140 m2, kolaudace v roce 2022. Energetická náročnost budovy je třídy B = Velmi úsporná.

Jeden z nejhezčích pozemků v obci o výměře 1 532 m2 se svažuje od příjezdové komunikace k východu směrem k údolí. Poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření okrasné, relaxační i hospodářské zahrádky, vybudování skleníku, nebo pro chov drobného zvířectva.

Soběstačnost - kvalitní pitná voda je zajištěna vlastní studnou o hloubce 50 metrů, která garantuje stálý a dostatečný přítok. Vytápění je moderně ekologicky řešené pomocí tepelného čerpadla vzduch/voda v kombinaci s podlahovým topením, alternativně pak akumulačními krbovými kamny s vestavěným sporákem a pecí na dřevo. Dům je připraven na připojení naftového generátoru s napájením 400 V.

Financování - je možné převzít hypoteční úvěr u České spořitelny, a.s., s úrokovou sazbou 1,95 % fixovanou do srpna 2027.

Parametry domu

Stav
Prodáno
Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost převzít hypoteční úvěr u České spořitelny, a.s., s úrokovou sazbou 1,95 % fixovanou do srpna 2027.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Křivoklát
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
226 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1532 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Aleš Zeman

Ing. Aleš Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křivoklátě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu