Prodej rodinného domu, Beroun, Větrná, 133 m2

Větrná, Beroun

21 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 102 415 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Velmi rád Vám v zastoupení majitele k prodeji nabízím nadstandardní nemovitost. Individuálně řešená moderní vila s dispozicí 4+kk, obytnou plochou 133 m2 a pozemkem 644 m2 poskytuje jedinečnou atmosféru a vysokou míru soukromí. Pasivní dům s nadstandardně kvalitním vybavením včetně bioklimatické pergoly či venkovní vířivky, který uspokojí i velmi náročné. Naprosto exkluzivní je tento dům svou polohou, která již ničím nemůže být narušena a naskýtá výhled na celé město Beroun a široké okolí. Pražský Zličín autem za 12 min (centrum 30 min). Zajistíte si klid se vším komfortem. To je Vila Solis na Větrné ulici.

Tato novostavba z roku 2020 s vlastní aktivní rekuperací, el. podlahovým topením a el. venkovními žaluziemi nabízí luxusní bydlení se zaměřením na do posledního detailu dotažené minimalistické prvky. Prostorná obývací část domu je skrze prosklená francouzská okna propojena s velkou terasou, vířivkou (USSPA) a bioklimatickou pergolou s tepelným zářičem, bočním stíněním a stahovací střechou. Dům dále nabízí v současné chvíli 2 ložnice, pracovnu, prostornou šatnu (možnost změny na další pokoj a tím dispozici 5+kk), klidovou místnost, dvě koupelny s toaletou, další samostatné WC se záchodovou sprchou, technickou místnost a prostorný venkovní sklad. Celou nemovitost si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce, která je součástí propagace.

Nejmodernější technologie, které zajistí Vaše vysněné bydlení zahrnují kamerový systém s alarmem, elektrická vrata, osvětlení na čidla, tepelné čerpadlo, fotovoltaickou elektrárnu na střeše minimalizující náklady energie a tím snižující závislost na dodavatelích energií, dánskou aktivní rekuperaci Nilan VPL15 TOP, jež zajišťuje čerstvý vzduch bez tepelných ztrát a pomáhá s topením i chlazením nemovitosti. Celý dům je napojen na aplikaci chytré domácnosti, dále nábytek na míru, podomítkové systémy Grohe, nadstandardní velkoformátová italská dlažba, třívrstvá dubová podlaha, kuchyňská linka na míru s keramickou deskou, spotřebiči značky Miele a ionizátorem na úpravu vody (filtrace a následně ionizace pH od kyselé po zásaditou).

Dům se nachází na krásném pozemku o výměře 664 m2 vč. zastavěné plochy s krytým parkovacím stáním a skladem. Jedná se o skvělou lokalitu s jedinečným výhledem na město Beroun. Perfektní dopravní dostupnost do Prahy (cca 12 minut autem na Zličín), plná občanská vybavenost (školy, školky, gymnázium, Rehabilitační nemocnice Beroun s nejnovějším Centrem duševní rehabilitace, bazén, fitness centra, restaurace, obchody, veškeré služby), zkrátka více než příjemné místo k bydlení. Golfový areál Beroun Golf Club 3 min jízdy autem, stejně tak cyklostezka kolem řeky Berounky skýtající neomezené možnosti pro běh, cyklovyjížďky či procházku s kočárkem a dětmi.

Parametry domu

Cena
21 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Větrná, Beroun
ID
237/5319
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
129 m2
Plocha nemovitosti
664 m2
Plocha zahrady
535 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu