Prodej rodinného domu, Liběchov - Ješovice, 201 m2 (ID: 3500924)

Liběchov, Ješovice

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(vč. provize, výměry jsou přibližné)

Prémioví partneři v Liběchově

Úklidové služby

Informace k domu

Velmi rád Vám v zastoupení majitele nabízím k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+kk, který se nachází v klidné části obce Liběchov - Ješovice, v okrese Mělník. Dům má k dispozici dvě podlaží a poskytuje tak dostatek prostoru pro všechny obyvatele. V přízemí se nachází obrovský obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a jídelnou, koupelna se sprchovým koutem a rohovou vanou, samostatná toaleta, technická místnost s pračkou, spíž a předsíň. Po schodech se přímo od hlavního vchodu dostanete do prvního patra, kde najdete 3 samostatné pokoje a druhou koupelnu s vanou. Doporučuji si nemovitost projít z pohodlí domova v naší virtuální prohlídce, která je součástí propagace.
Vytápění je možné třemi variantami: elektrickým kotlem, v obývacím pokoji v přízemí domu se dále nachází i krb, který vytváří útulnou atmosféru a zároveň je skvělým dalším zdrojem tepla pro chladnější měsíce, v technické místnosti se topí kotlem na tuhá paliva.
Součástí domu je i přilehlá roubenka, garáž na motorku, společenská místnost a kadeřnický salón, který si můžete upravit k obrazu svému a vesele využívat k podnikání.
Dům je situován na pozemku o rozloze 975 m², což poskytuje dostatek prostoru pro zahradní posezení, relaxaci a další aktivity.
Dopravu zajišťuje autobusová linka, což umožňuje snadný přístup do okolních obcí a měst.
Možnost financování hypotékou, s kterou Vám velmi rádi pomůžeme v naší společnosti eDO finance. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, výměry jsou přibližné
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Liběchov, Ješovice
ID
420240010
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
201 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
183 m2
Plocha nemovitosti
975 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liběchově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu