Prodej bytu 2+kk, Fuengirola, Španělsko, 71 m2 (ID: 3501370)

Fuengirola, Španělsko

13 816 760 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Představujeme exkluzivní resort 116 apartmánů jen pár kroků od pláže v okouzlujícím městě Fuengirola. Celý komplex je velmi moderní, interiéry vzdušné a venkovní plochy zalité sluncem 320 dní v roce. Apartmány splňují ty nejnáročnější požadavky na komfort majitelů i jejich hostů.

Přednosti resortu
• Resort na prominentním Costa del Sol.
• 100 metrů od pláže.
• V pěší dostupnosti pláže, restaurací, obchodů a služeb.
• Výhled na moře z apartmánů v nejvyšším patře.
• 15 minut od golfových hřišť Mijas Golf, Chaparral Golf Club a Santana Golf.
• 25 minut od Marbelly.
• Moderní design.
• Vnitřní a venkovní bazény, wellness, spa, fitness, coworkingová místnost, recepce, gastrobar, sauna, svěží zahrady, prostorné terasy a privátní zahrady.
• Garážové parkovací místo v ceně.
• 18 minut od mezinárodního letiště v Málaze.
• Kupující neplatí realitní provizi.

Costa del Sol
Tato oblast byla na základě několika studií vyhodnocena jako místo s nejlepším klima v Evropě. Blízkost moře a zároveň hor zajišťuje jedinečnou rovnováhu a přináší příjemné teploty bez velkých výkyvů po celý rok a nízkou úroveň srážek s koncentrací převážně v zimním období.

Celoroční destinace
Umístění projektu v oblasti jižního Španělska poskytuje majitelům nemovitostí široké možnosti využití nemovitosti po celý rok. Vysoká letní turistická sezóna zde trvá od začátku června do konce září. Nicméně lidé z celého světa přijíždějí do jižního Španělska celoročně.

Dlouhodobé průměrné teploty vzduchu činí v Marbelle v listopadu 14 stupňů celsia. A v lednu až únoru jsou jen o dva stupně nižší. Koho by nelákalo si během zimních plískanic v České republice jen na chvíli odskočit do tepla - projít se po pláži, dát si v restauraci čerstvé kalamáry, nebo si zahrát golf, nebo se jen projet na kole. To vše v blízkosti Vašeho noví vily.

Lyžařské středisko Sierra Nevada je pouhé 2 hodiny od resortu. Lyžařská sezóna zde trvá až do května. Během jediného dne si tak můžete užít plavání v moři i lyžování.

Vybavení bez starostí se službami bytového architekta
Materiály a zařízení byly pečlivě vybrány interiérovými designéry. Apartmány jsou prodávány včetně kuchyňské linky se spotřebiči, vestavných skříní a plně vybavených koupelen s moderními obklady a podlahami. K apartmánům náleží parkovací místo v garáži. Developer, který se specializuje i na bytovou architekturu, ochotně pomůže i s vybavením dalším nábytkem. Ten je účtován zvlášť dle vašeho výběru.

Termín výstavby
Stavba byla zahájená v prosinci 2021. Dokončení výstavby a předání je plánováno na 3. čtvrtletí 2024.

Parametry bytu

Cena
13 816 760 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Fuengirola, Španělsko
ID
OT20035
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu