Prodej dřevostavby, Tišice, Javorová, 80 m2

Javorová, Tišice, Kozly

10 665 017 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 826 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Tišicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novou dřevostavbu rodinného domu v atraktivní části obce Tišice - Kozly. Rodinný dům nabízí dispozici 3+kk s čistou podlahovou plochou 80 m2 stojící na pozemku velkém 908 m2. Dům je připravován v nejvyšším standardu moderního bydlení v útulné lokalitě.

Při vstupu do domu se ocitneme v předsíni s dostatkem úložného prostoru na bundy, kabáty a boty. Odtud se nám otevírá vstup do centrální chodby, která spojuje všechny místnosti v domě. Nový majitel se může těšit na prostorný obývací prostor propojený s moderní kuchyňskou částí a jídelnou.

Dále nabízí dům dvě velké samostatné ložnice a praktickou spíž v kuchyni, která je určitě vítaným bonusem. K dispozici je také samostatná technická místnost pro pračku a sušičku. Nakonec je zde koupelna s vanou a toaletou a druhou samostatnou toaletu naleznete v chodbě.

Dispozice domu je navržena s důrazem na maximální komfort pro nového majitele. Dům splňuje nízkoenergetický standard B, vytápění zajišťuje podlahové vytápění, pro ohřev vody je použito tepelné čerpadlo. Pro pohodlí v každém ročním období je instalována multisplitová klimatizace a rekuperátory vzduchu. Tato kombinace zaručuje moderní bydlení s minimálními provozními náklady. V základní ceně je také zahrnuta příprava pro podomítkové žaluzie a solární panely.

Dům bude kompletně dokončen a připraven k nastěhování ve vysokém standardu, s výjimkou nábytku, kuchyňské linky a finálního osvětlení, které bude možné přizpůsobit individuálním preferencím. Rádi poskytneme více informací na dotaz.

Slunný a rovinatý pozemek o rozměrech cca 20 x 45 m se nachází v okolí nových domů, což zaručuje příjemné sousedství a moderní životní styl. S infrastrukturou v dosahu, včetně již hotové přípojky elektřiny, vodovodu a kanalizace na hranici pozemku, je vybudování vašeho domova snadné a pohodlné.

Díky dostatku podzemní vody je vytvoření studny na pozemku snadné, což je jeho velkým bonusem.

Pozemek se nachází pouhých 5 minut chůze od mateřské a základní školy a stejně daleko je k obecnímu úřadu. Autobusová zastávka PID č. 472 je jen cca 8 minut chůze od vašeho budoucího domova, odkud můžete jet směrem na Mělník nebo na druhou stranu do Kostelce n/L. Jen 15 minut chůze od domu je vlaková zastávka trasa Praha - Turnov, což zajišťuje jednoduchý a pohodlný přístup ke všem potřebným službám a dopravě.

V obci je dobrá občanská vybavenost, je zde pošta, mateřská škola, základní škola (I. stupeň), obchody s potravinami a smíšeným zbožím, lékaři, lékárna, benzínka, bankomat, řeznictví, dětská hřiště, sportoviště atd.

Nepřehlédněte také skvělou dostupnost do okolních obcí a do Prahy. Mělník a Stará Boleslav, kde je kompletní občanská vybavenost jsou v dosahu 15 min. autem a Praha Letňany je vzdálena 25 minut jízdy autem.

Pokud rádi trávíte volný čas aktivně, budete nadšeni okolními cyklostezkami, turistickými cestami a oblíbenou pískovnou v blízkosti, kde se v létě konají různé kulturní a sportovní akce.

S možností financování..

Parametry domu

Cena
10 665 017 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Javorová, Tišice, Kozly
ID
RM24028
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
908 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Tišicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu