Prodej rodinného domu, Netolice, 63 m2

Netolice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Netolicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nově postavený patrový rekreační dům vhodný k celoročnímu bydlení s rozlehlou zahradou v okrajové části města Netolice, Petrův Dvůr. Stavba domu byla již zahájena a dokončení je plánované na konec roku 2024. Tato atraktivní nemovitost se nachází v rekreační zástavbě na horní části kopce Peklo u Netolic, což poskytuje krásné výhledy na okolní vrchy a rybník.

Dům bude smíšené konstrukce: první nadzemní podlaží bude zděné s kamenným obložením, zatímco druhé nadzemní podlaží bude moderní dřevostavba. Předpokládáme, že budova dosáhne energetické náročnosti třídy C/D, díky použití dostatečně izolačních a stavebních prvků.

Dispozice domu je plánována jako 3+kk o užitné ploše 63,2 m2, doplněná rozsáhlou zahradou o výměře 727 m2, která nabízí dostatek soukromí pro chvíle odpočinku, ale i dostatek prostoru pro zahradničení a vlastní úrodu.
Vstupním zádveřím se dostanete do světlého a útulného obývacího prostoru s francouzským oknem, kterým se dostanete do zahrady. V obývacím pokoji je plánován kuchyňský kout s jídelním stolem. Pohodovou atmosféru dokresluje možnost instalace krbových kamen či krbu, pro kterou je připraven jednokomorový komín. Pro nadstandardní komfort je v tomto patře umístěno i samostatné WC a technická místnost, která poskytuje úložné prostory.
Obytný prostor dokresluje i vkusné dřevěné schodiště vedoucí do horního patra, ve kterém se nachází jedna velká ložnice s možností vybudování šatny, druhá menší ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a s WC. Výhledem z tohoto patra vidíte mimo jiné i vrch Vysoká Běta.

Dům nabízíme s připravenou podlahou bez nášlapné vrstvy, bez krbových kamen a bez kuchyňské linky , abyste si mohli zvolit vlastní design a dotvořili tak svůj nový domov.

Interiér může být vybaven moderními materiály a příjemnými jemnými tóny barev. Při včasné rezervaci nemovitosti nabízíme možnost výběru barev z daných vzorků. Existuje také možnost dokončení celého interiéru po společném odsouhlasení a navýšení kupní ceny.

Město Netolice se nachází v okrese Prachatice, nedaleko Blanského lesa, podhůří Šumavy, Českého Krumlova a Písku, což poskytuje bohaté možnosti využití volného času a pracovních příležitostí. Město je plně vybaveno veškerou občanskou vybaveností.

Nemovitost je prezentována pomocí vizualizace a reálných fotografií z okolí. Půdorys je orientační. Pro podrobnější informace a zájem o prohlídku nás kontaktujte. S financováním poradíme a v případě většího počtu zájemců bude upřednostněna nejvýhodnější nabídka pro majitele.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Netolice
ID
0020-NP08896
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
772 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Netolicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu