Prodej rodinného domu, Praha - Řeporyje, Císařova, 118 m2 (ID: 3502027)

Císařova, Praha 5 - Řeporyje

14 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 103 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej Řadového domu o velikosti 118m2 ve dvojdomu je součástí vybudované nové lokality vilových domů vedle domu č.p.6 ul.Císařova Řeporyje, kde vznikla rezidence nízkoenergetických rodinných vilových domů. Každá z jednotek o velikosti 4+kk s vlastním vchodem a dvěma parkovacími stáními je vytápěna podlahovým topením, zdrojem tepla pak je teplené čerpadlo. Jednotky jsou zcela samostatné, mají vlastní tepelné čerpadlo, kanalizaci i vodovodní přípojku. 3x WC, 2x sprchový kout, 1x vana. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B.
Nabízená jednotka 4+kk disponuje v přízemním podlaží pokojem pro hosty, koupelnou a toaletou, je zde též umístěna technická místnost a chladný sklep.
V 1.nadzemním podlaží disponuje zádveřím, toaletou s umyvadlem, prostorným obývací pokojem s kuchyňským koutem a navazující uzavřenou prosklenou terasou, řešeným jako jednoprostorový celek propojující dům se zahradou.
V 2.nadzemním podlaží se nacházejí dvě ložnice, koupelna s vanou i sprchou a toaletou.
Výhodou je v současné době možnost změn dispozic místností a vnitřního uspořádání domu dle potřeb klienta, jakožto i výběr materiálů a vybavení interiéru.
Výhled do přírody. Řeporyje májí výbornou občanskou vybavenost. Do 2 km se nachází lékárna, praktický lékař, policejní stanice, autobusová zastávka linek č. 230, 249, 256, 301, 352 (cca 5min. na stanici metra "Luka"), pošta, vlakové nádraží, základní umělecká a mateřská škola.
Ve vzdálenosti 6 km se nachází nákupní zóna Metropole Zličín, IKEA, AVION Shopping Park, Cinema City. Letiště Praha – 5 min.
Dům bude zkolaudován na přelomu března/dubna 2024. Prodej přímo od stavitele.

Parametry domu

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Císařova, Praha 5 - Řeporyje
ID
005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
285 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Josef Bílek

Josef Bílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu