Prodej bytu 3+kk, Hořovice, Hradební, 71 m2

Hradební, Hořovice

5 197 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 767 Kč /za měsíc

(Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.)

Prémioví partneři v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví, který prošel před zhruba 2 lety celkovou rekonstrukcí. Žádná další investice vás zde tedy nečeká, neboť vše je zánovní.
Nachází se v Hořovicích v ulici Hradební, ve 2.patře zatepleného pěti podlažního panelového domu, dokončeného v roce 1990.

Byt má podlahovou plochu 70,69 m² + lodžie 6,78 m² a sklepní kóje 1,38 m² - nezapočítává se do podlahové plochy jednotky. (obývací pokoj s kuchyňským koutem 31,22 m², ložnice 12,24 m², pokoj 12,85 m² předsíň 10,48 m², koupelna s toaletou 3,90 m²) .

Je částečně zařízený a to kuchyňskou linkou se spotřebiči, sedačkou v obývacím pokoji, ale také dalšími kusy nábytku vyrobenými na míru od truhláře - detailní popis veškerého vybavení, které je součástí prodeje, vám rád zašlu do emailu na vyžádání.

V dnešní době vysokých nákladů za energie je důležitá také “Energetická náročnost budovy”, která má klasifikační třídu C - úsporná.

Hořovice nabízejí kompletní občanskou vybavenost včetně mateřských a základních škol, obchodů s potravinami a také různá sportoviště pro trávení volného času. Strategická je také dostupnost, díky blízkosti dálnice D5 a poloze téměř přesně mezi Prahou a Plzní. Stejně tak můžete pro spojení s Prahou či Plzní využít pravidelných vlakových nebo autobusových linek.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete se přijít podívat osobně, napište mi prosím nebo zavolejte. Pošlu vám kompletní informace o domě, bytě a okolí a domluvíme se na termínu prohlídky.
Těším se na viděnou a přeji Vám hezký den.
Robert Pata

Parametry bytu

Cena
5 197 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hradební, Hořovice
ID
11860
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1274 m2
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Robert Pata

Robert Pata

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hořovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu