Prodej rodinného domu, Kostelec nad Černými lesy, Tuchorazská, 94 m2

Tuchorazská, Kostelec nad Černými lesy

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(vč. provize)

Prémioví partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte zajímavě řešený městský dům v klidné části Kostelce nad Černými lesy?

Aktuálně vám mohu nabídnout RD 5+1, postavený na pozemku o celkové velikosti 236 m2.

Základní popis dispozičního řešení:

1NP (cca 52m2): vstupní zádveří, hala se schodištěm do podkroví a sklepa, kuchyň, koupelna (sprcha, wc), pokoj (nyní využíván jako jídelna) průchozí do druhého samostatného pokoje.
Podkroví (cca 42 m2): chodba, tři pokoje, z nichž jeden je průchozí. Z podkroví je volný výhled do okolí, při dobré viditelnosti dohlédnete až vrcholky hor.

Dům je částečně podsklepený. Na dům plynule navazuje dílna (12 m2), která má vlastní vstup přímo ze zahrady. Dále dlážděná terasa s krbem.

Díky uzavřenému prostoru nabízí pozemek naprosté soukromí, které je možné využít zejména v zadní části pozemku k posezení s rodinou, nebo přáteli. V zadní části pozemku je dále ještě dřevník (12 m2) a okrasná zahrádka.

Při vjezdu na pozemek je zámková dlažba určená pro parkování.

Základní technické informace:

IS: dům je napojený na obecní vodu a kanalizaci, elektřina, topení je řešeno elektrickými akumulačními panely, v jídelně jsou sporáková kamna s troubou. Nemovitost je bez omezení vlastnického práva.

Fasáda domu je zateplená, prostor nad podkrovím je zateplen izolační pěnou, energetická třída D, v roce 1998 byl zajištěn nový rozvod elektřiny, v roce 2003 došlo k přístavbě zádveří, dále rekonstrukce kuchyně, koupelny, nová kamna, vyvložkovaný komín, nová vjezdová vrata.

Město Kostelec nad Černými lesy  leží cca 30 km od Prahy. Nedaleká vzdálenost od Prahy umožňuje bezproblémové každodenní dojíždění autem, nebo pomocí příměstské dopravy 5 min od domu (BUS 381, 387 - 45 min Praha metro Háje, BUS 659. 660 25 min na vlak Český Brod, atd.). V místě je veškerá občanská vybavenost: nákupní centra - Billa, Penny, nově se bude stavět Lidl, lékař, zubař, mateřská a základní škola. Město se pyšní krásným renesančním zámkem, vlastním pivovarem, který pochází z roku 1489, mnoha restauracemi, galeriemi a stylovou kavárnou se zahradou Modré dveře na náměstí.

Oblast Černokostelecka i přes blízkost Prahy je právem nazývána plícemi středních Čech. Lesy, rybníky a přírodní rezervace jsou ideálním místem na procházky a projížďky na kole.

Parametry domu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Tuchorazská, Kostelec nad Černými lesy
ID
N05781
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
118 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
94 m2
Plocha nemovitosti
236 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Milan Mattanelli

Bc. Milan Mattanelli

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci nad Černými lesy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu