Pronájem bytu 2+kk, Brno, Lidická, 54 m2 (ID: 3502271)

Lidická, Brno

22 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4.500 CZK služby + depozit + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme výjimečnou možnost vybrat si ze 30 různých úplně nových bytů k pronájmu v nově dostavěném objektu Rezidence Central Park Brno v samotném centru Brna, přímo naproti nejvýznamnějšího brněnského městského parku o rozloze 22,3 hektaru – Park Lužánky.

Právě teď máte jedinečnou možnost vybrat si přímo na místě typ, orientaci (výhled do parku nebo klidného vnitrobloku), patro a vybavení bytu 1+kk, 2+kk a 3+kk.

Nabízíme byty ke krátkodobému (min. 6 měsíců) i dlouhodobému nájmu, nezařízené, zařízené a nadstandardně zařízené od 22.000, - Kč + služby 4.500, - Kč.
Jistota (kauce) je ve výši dvou nájmů.

Všechny byty jsou v základu vybaveny kuchyňskou linkou se spotřebiči – myčka, sklokeramická indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, výkonná digestoř s odtahem, lednicí s mrazákem, dále pak pračkou se sušičkou, vestavnými šatními skříněmi, v bytech je vysokorychlostní připojení k internetu přes netbox, botník, věšák, světla ve všech místnostech, venkovní předokenní žaluzie a bezpečnostní vstupní dveře.

Můžete volit další vybavení bytů jako rekuperace, klimatizace, komfortní lůžko s polohovatelným roštem, kožená pohovka, jídelní stůl s čalouněnými židlemi, televize s programem Netflix atd. dle individuální dohody.

V domě jsou dva výtahy a v přízemí domu je rovněž společná „kočárkárna/kolárna“.
Park Lužánky přeje sportovním a společenským aktivitám, cvičí se zde jóga, běhá parkem, hraje tenis, pétanque, volejbal, trénuje slackline, v parku je venkovní posilovna, dá se posedět v jednom z místních občerstvení či jen tak na trávě. K dispozici je rovněž veřejný elektrický gril.

V pěší dostupnosti se nachází veškerá občanská vybavenost, kavárny, restaurace, obchody, fitness, pošta, zastávky MHD atd. Do samotného pomyslného středu centra Brna na Náměstí Svobody je to pěšky cca 15 min.

Vzhledem k poloze domu auto nepotřebujete, ale máte možnost mít k bytu i více parkovacích míst za zvýhodněnou cenu 2.300, - Kč/ místo/ měsíc. Ke každému parkovacímu místu je zásuvka 220 V. Ke každému bytu je zděná kóje s bezpečnými dveřmi např. pro kola, lyže, náhradní pneumatiky a další vybavení, které nechcete mít v bytě.

Budova má nízkou energetickou náročnost (B), v celé budově jsou izolační trojskla s velmi dobrou tepelnou i zvukovou izolací. V domě jsou použity mezibytové akustické příčky.

Parametry bytu

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4.500 CZK služby + depozit + provize RK
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Lidická, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Chmela Tomáš

Ing. Chmela Tomáš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu