Pronájem obchodního prostoru, Brno, Vondrákova, 13 m2

Vondrákova, Brno

4 355 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(uvedeno v textu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Statutární město Brno nabízí k pronájmu volné nebytové prostory o výměře 13,4 m2 , které se nachází v 2. NP v budově č. p. 760, Vondrákova 9.

Budovu užívá Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace pro poskytování pečovatelské služby, odlehčovací služby a dalších činností s těmito službami souvisejícími.

Prostory jsou vhodné například pro provozování kadeřnictví nebo podobných služeb, jak pro externí zákazníky, tak pro klienty Centra sociálních služeb.

Prostory je nutné upravit. Předpokládá se, že část nákladů uhradí statutární město Brno a část budoucí nájemce.

Minimální požadovaná výše nájemného činí 3.900 Kč/m2/rok, t.j. 52 260 Kč/rok, 4355 Kč/měsíčně.

Kromě nájemného se platí záloha na energie a služby, jejichž výše bude určena podle účelu pronájmu. Nájemné a záloha na služby se platí čtvrtletně.

Nabídky na pronájem s uvedením žadatele o pronájem (jméno/název, IČO, kontakty), předpokládaného účelu využití, délky pronájmu a návrhem nájemného v Kč/m2/rok zasílejte nejpozději do 31.5.2024 do 15:00 hod. na adresu CD CENTRUM COMS, a.s., Panská 13, 602 00 Brno nebo do datové schránky 9daich5. Pro nabídku můžete použít formulář, který najdete na naší stránce.

Nabídky budou projednány příslušnými volenými orgány města a následně budou zájemci vyrozuměni o výsledku.

Parametry nemovitosti

Cena
4 355 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
uvedeno v textu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Vondrákova, Brno
ID
P2024009
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
13 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Jana Hradilová

Bc. Jana Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu