Prodej bytu 3+kk, Ražanj, Chorvatsko, 66 m2 (ID: 3502918)

Ražanj, Chorvatsko

4 713 559 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmány v novostavbě bytového domu v Ražanji u Rogoznice. Objekt se skládá z 6 bytů, přičemž ke každému bytu náleží jedno parkovací stání přímo u vchodu do domu s dobíjecím zařízením pro elektkromobil. Krásná oblázková pláž je vzdálená jen 100 metrů od budovy, díky čemuž jsou apartmány ideálním místem pro dovolenou. Všechny apartmány mají dvě ložnice a výhled na moře, hliníková okna s elektrickými žaluziemi s dálkovým ovládáním, podlahové vytápění s wifi ovládáním, podlahové krytiny v ceně 40 €/m2, sociální zařízení dle přání záklazníka za 1500 €, klimatizační jednotky v každém pokoji, terasa s dvojitým tvrzeným skleněným zábradlím. Možnost dalších individuálních úprav dle přání zákazníka.
Okolí tvoří velké množství pláží: skalnaté s částmi krytými betonovými terasami, ale i oblázkové pláže vhodné pro rodiny s dětmi. Apartmány jsou vzdáleny 400 m od malebného náměstíčka s obchody, 5 restauracemi a bary. Nedaleko jsou Primošten, Šibenik, Trogir a Split, dalmatská města s bohatým kulturním a historickým dědictvím, která jsou již dlouho považována za perly Dalmácie. Vzdálenosti: Rogoznica - 10 km, Primošten - 17 km, Trogir - 25 km, letiště Split - 31 km, Šibenik - 40 km, Split - 53 km.Tato lokalita splní čekávání i toho nejnáročnějšího hosta a proto je Ražanj ideální jak pro klidnou rodinnou dovolenou, tak pro aktivní turistické pobyty.
V budově se snoubí kvalitní a moderní prvky jako je interiérový design doplněný o různé typy nových technologických vymožeností, které vám umožní bezstarostný a pohodlný pobyt v bytech s mimořádně luxusním vzhledem. Při plánování je věnována zvláštní pozornost prostorovému uspořádání v rámci každého bytu a maximálnímu využití všech výhod lokality, takže každý apartmán má výhled na moře.

Parametry bytu

Cena
4 713 559 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Ražanj, Chorvatsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fico reality

Masarykovo nám. 138, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rossi

Jana Rossi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu