Prodej bytu 1+kk, Klatovy, Suvorovova, 30 m2 (ID: 3503038)

Suvorovova, Klatovy - Klatovy IV

1 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 341 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je k jednání.)

Prémioví partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Aktualizována nejen cena - čtěte.
Byt se nachází ve druhém patře zatepleného panelového domu v klidné části Klatov. Vzhledem k jeho jižní orientaci je velmi prosvětlený a z velké lodžie je krásný výhled na Šumavské kopce.

Celková podlahová plocha je 30,3 m2, dalších 6,3 m2 poskytuje lodžie a k bytu náleží též sklepní kóje o rozloze 2,5 m2.

Díky umístění mezi ostatními jednotkami se jedná o velmi úsporný byt a celkové provozní náklady jsou též velmi nízké. SVJ je bez úvěru, platba do fondu oprav aktuálně 161 Kč/měsíčně a celkové provozní náklady včetně vytápění a teplé vody jsou 1600 Kč/měsíčně (+spotřebovaná elektřina).

Původní umakartové jádro vybouráno, stoupačky nové v plastu. Dispozice koupelny, kuchyně a celková stylizace bytu je nyní plně v rukách nového majitele, kdy lze příčkami upravit prostor a funkčně jej tak rozdělit. Rekonstrukci jsme schopni pro nového majitele zajistit a její cenu zahrnout do celkové ceny kupní s ohledem na případné úvěrování nemovitosti.

Máte obavy, že by vám malý byt nestačil? Stejný majitel nabízí též krásnou zahradu s ovocnými stromy a zděnou chatou (elektřina, voda) v nedaleké osadě Čínov. Poptejte možnosti společné koupě.

Uvedená cena je k jednání. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104527.

Parametry bytu

Cena
1 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je k jednání.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Suvorovova, Klatovy - Klatovy IV
ID
N104527
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
36 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Adéla Čechová

Adéla Čechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Klatovech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu