Prodej rodinného domu, Stříbrná Skalice, V podhrádí, 79 m2 (ID: 3503296)

V podhrádí, Stříbrná Skalice

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stříbrné Skalici

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům 2+1/T/K ve Stříbrné Skalici, v klidné ulici V podhradí. Užitná plocha domu činí 79m2, s přídavkem terasy a kůlny dosahuje celková plocha včetně kůlny 100,4m2, plocha pozemku 166m2 (vč. zastavěné plochy). Dům prošel nedávnou celkovou rekonstrukcí, nová plastová okna, vchodové dveře, nová střecha, elektrické a vodovodní rozvody. Vytápění je řešeno elektrickými akumulačními radiátory v každé místnosti, ohřevem vody bojlerem na TUV, v přízemí peletová kamna Haas&Sohn s dálkovým ovládáním pomocí aplikace. K dispozici je rovněž kabelové internetové připojení.
Jedná se o jednopodlažní dům bez sklepení s obytným podkrovím. K domu patří přístavba, která slouží v přízemí jako kůlna a v úrovni podkroví jako krytá terasa.
Dům je situován v malebné obci Stříbrná Skalice, v okrese Praha – východ. Tato lokalita nabízí krásnou kopcovitou krajinu poblíž řeky Sázavy, ideální pro rekreační účely. V okolí se nachází několik rybníků, včetně známých Hruškov a Propast. Místní vybavenost zahrnuje základní školu, školku, obchody, restaurace, lékařské ordinace a fotbalové hřiště.
Ve Stříbrné Skalici je zajištěna autobusová doprava linkou PID (bus č. 382) s přibližnou hodinovou frekvencí na metro Háje, a také železniční doprava z Čerčan.
Tato nemovitost je ideální jak pro rekreační využití, díky malebnému okolí a klidu obce, tak i pro trvalé bydlení, s veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu.
Pro bližší informace či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
V podhrádí, Stříbrná Skalice
ID
000031
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
79 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
79 m2
Plocha nemovitosti
166 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Radek ŠVEC

Ing. Radek ŠVEC

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stříbrné Skalici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu