Prodej rodinného domu, Černošice, Peroutkova, 755 m2

Peroutkova, Černošice

27 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 131 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Černošicích

Úklidové služby

Informace k domu

Není dům jako dům, ale to vidíte na první pohled. Úkol vytvoření komfortního rodinného útočiště si vzali na starost renomovaní architekti a vytvořili stavbu, která jednoduše vypadá skvěle. Modřínová provětraná fasáda (dům je zděný), kterou v průběhu roku porůstá různě se zbarvující psí víno, je zhmotněním myšlenky domu. Harmonie mezi technologií a přírodou.

Dvoupodlažní stavu o dispozici 4+kk obklíčila zeleň a skvěle udržovaná zahrada s biotopem, na které vás čeká vysoká míra soukromí a naprostý klid. Biotop oceníte zejména v letních měsících, kdy přirozeně ochlazuje okolní prostředí a ještě k tomu perfektně funguje. Zejména, když do něj skočíte po sauně, kterou naleznete ve wellness sekci domu v přízemí.

Stavba pracuje s velkou prosklenou plochou, kdy se prostřednictvím velkoformátových hliníkových oken (Kolaudace 2007 - tehdy úplně jiný vesmír) otevírá do zahrady. Obývák s kuchyní je tak v neustálém kontaktu se zelení, která je všudypřítomná i při výhledu z ložnic. V obýváku proběhla před 4 lety rekonstrukce a těšit se tak budete z nového vestavěného nábytku, ve kterém mimo úložného prostoru naleznete také bar.

Ložnice jsou soustředěné do druhého podlaží. Rodičovská s terasou a koupelnou, dvě dětské pak na druhém konci domu s možností vytvoření další koupelny (aktuálně je místnost využitá jako sklad, sítě jsou však přivedené). Úložný prostor naleznete v místnosti hned u kuchyně (prádelna, špajzka), nechybí technická místnost a také praktický sklad přístupní zvenčí v místě, kde je kryté parkování pro dvě auta.

Celému obytnému prostoru vládne kombinace přírodních materiálů a industriálního pojetí. Stěrky, ocel, avšak také přírodní dřevo. Zmíněná harmonie mezi přírodou a industriálem se tak propisuje nejen zvenčí, ale rovněž zevnitř. Svěží, rafinované, příjemné na pohled i na omak.

Vzrostlá zahrada nenabízí pouze již zmíněný biotop, který je mimochodem možné vyhřívat přes tepelné čerpadlo, ale takém zahradní domek s další teráskou nebo závlahu. Celý pozemek (867 m2) je obklopený živým plotem, nachází se na něm ale také řada okrasných stromů. Při pohledu z ulice by vás vůbec nenapadlo, jaký pohled se vám za domem otevře.

Technologické hračičky potěší FVE, která zvládá vyrobit polovinu roční spotřeby elektřiny (vč. nabíjení elektro auta). Vytápění je řešeno plynovým kotlem, který je napojen do podlahového topení. V obýváku si pak můžete s vůní dřeva zatopit v krbu. Je toho hrozně moc. Tohle je jeden z těch domů, kde se můžete pozastavit nad každým koutem. Pokud vás o něm zajímá víc, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem, technickou specifikací, s půdorysy nebo rozpisem produkce FVE.

Parametry domu

Cena
27 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Peroutkova, Černošice
ID
06648
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
755 m2
Plocha nemovitosti
867 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu