Pronájem bytu 2+kk, Lysá nad Labem, Sídliště, 38 m2

Sídliště, Lysá nad Labem

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby 1.000,- Kč + elektřina na nájemce (cca 4.500,- Kč))

Prémioví partneři v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu byt o dispozici 2+kk a ploše 38 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí dvoupodlažního cihlového domu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2023. Mezi vybavení bytu patří kuchyňská linka se spotřebiči - elektrická varná deska, el. trouba, digestoř. Dále je byt vybaven vestavěnou skříní v ložnici, jinak se nabízí nezařízený. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, topný žebřík, bojler, toaleta a prostor pro pračku. Vytápění zajišťují nové elektrické přímotopy. Podlahovou krytinou v pokojích je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Okna jsou opatřená žaluziemi a jsou orientovaná na sever a jih. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. PENB nebyl prozatím doložen.
Parkovat je možné přímo u domu, ve vnitrobloku. V blízkosti domu je obchod s potravinami, MŠ, ZŠ, dětská hřiště a autobusová zastávka. V docházkové vzdálenosti je veškerá další občanská vybavenost. Centrum města je ve vzdálenosti 650 m, zámecký park 700 m. Z Lysé nad Labem je dobrá dopravní dostupnost na Prahu nebo Mladou Boleslav - vlakem 42 min na Masarykovo nádraží, nájezd na dálnice D10 / D11 ve vzdálenosti cca 10 km.
Požadována je vratná kauce ve výši 15.000 Kč a provize RK 12.000 Kč.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby 1.000,- Kč + elektřina na nájemce (cca 4.500,- Kč)
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Sídliště, Lysá nad Labem
ID
3445
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mireas, s.r.o.

Sídliště 1434/15, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Klára Jílková

Ing. Klára Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Lysé nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu