Prodej nízkoenergetického domu, Křenice, U Silničky, 265 m2

U Silničky, Křenice

19 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 361 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Křenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní nízkoenergetickou novostavbu v obci Křenice, Praha – východ. Tato novostavba s privátním wellness splní všechny Vaše očekávání a dopřeje Vám nadstandardní bydlení.
Jedná o velmi kvalitní stavbu s nadstandardním příslušenstvím a výbavou. Dům je o dispozici 6+kk, v přízemí se nachází vstupní hala, ložnice s vlastní koupelnou, otevřená kuchyně propojená s obývacím pokojem s krbem, přípravnu kuchyně se vstupem do prostorné garáže, WC s prostorem pro pračku a sušičku. Na obývací pokoj navazuje jídelna se vstupem na terasu s venkovním posezením, zahradní kuchyní a vstupem na zahradu. Krásným prvkem obývacího pokoje propojeného s luxusní kuchyní s barovým pultem a vybavenou kvalitními vestavnými spotřebiči je i otevřené schodiště do horního patra. V prvním patře jsou tři ložnice, obývací pokoj s kosmetickým koutkem a vstupem na malou horní terásku, moderní koupelna s volně stojící vanou a sprchovým koutem.  
Jedná se o nízkoenergetickou stavbu třídy A, tedy mimořádně úspornou – dům disponuje kvalitním tepelným čerpadlem, vytápění domu je podlahové, dále je zde systém rekuperace ( wellness),  nechybí kamerový zabezpečovací systém a kompletní příprava pro instalaci fotovoltaiky a centrálního vysavače. Všechny okna s izolačním trojsklem jsou opatřena elektrickými venkovními roletami.
Na zahradě v zadní budově se nachází luxusní wellness. Při vstupu na Vás čeká bazén s protiproudem, vířivka pro 6 osob, sauna, prostor na cvičení, relaxační prostor, šatna, sprcha, kuchyňka a toalety. Tato budova je ze 3 stran prosklená a nabízí pohled do zahrady. Technická místnost je umístěna v suterénu této budovy, kde je zázemí pro techniku, tepelné čerpadlo Stiebel Eltron  a ještě zbývá i úložný prostor. Pokud budete chtít využít budovu s wellness podnikatelsky, na zahradě je oddělený boční vstup, který je možné použít pro případné klienty tak, aby nebyla rušena rodina v domě.
Zahrada je rozdělena na dvě části: oddychová zahrada osetá trávou a okrasnými dřevinami u wellness a druhá spodní, kde si můžete i něco vypěstovat, pokud budete mít chuť, je zde i skleník o rozměru 8 x 3 m, retenční nádrž na dešťovou vodu a dále vrt do hloubky 43 m (studna).

Parametry domu

Cena
19 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
U Silničky, Křenice
ID
80945
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
229 m2
Podlahová plocha
265 m2
Plocha nemovitosti
701 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
90 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ABA REAL s.r.o.

ABA REAL s.r.o.

Tržiště 371/3, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Vlasta Dočekalová

Vlasta Dočekalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Křenicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu