Prodej bytu 2+kk, Praha - Petrovice, Rezlerova, 49 m2

Rezlerova, Praha

5 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 305 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

V zastoupení majitele bych vám rád nabídl krásnou bytovou jednotku o dispozici 2+kk, a celkové ploše 49,78 m2, která se nachází v 1. nadzemním podlaží s okny do zeleně na východní světovou stranu v revitalizovaném panelovém domě s výtahem a také bezbariérovým přístupem v klidné lokalitě Praha - Petrovice, ulice Rezlerova. Jednotka prošla před třemi lety rozsáhlou rekonstrukcí elektřiny, jádra, podlah, štuků a výmalby, tudíž je opravdu v perfektním stavu. Příslušenstvím je sklepní kóje o velikosti 1 m2. Celou nemovitost si můžete projít v klidu domova prostřednictvím virtuální prohlídky, která je součástí propagace.
Bytový dům je ve velmi dobré stavu po revitalizaci společných prostor, střechy, výtahu, budova je také zateplena. Z hlediska lokality jsou Petrovice klidnější částí Prahy s množstvím zeleně a blízkou dostupností k Hostivařské přehradě, ale také kompletní občanskou vybaveností (pár minut od domu pošta, centrum s obchody a supermarketem Albert, škola, školka, úřady, poliklinika). Dopravní dostupnost je ideální - před domem zastávka autobusu směr Háje 8 minut.
Nemovitost je k dispozici cca od poloviny června, je v osobním vlastnictví a financování je možné hypotéčním úvěrem, který vám vyřídíme v naší společnosti eDO Finance. Pro více informací mne kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
5 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Rezlerova, Praha
ID
420240135
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
49 m2
Patro
1. z 8
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Milan Špinka

Milan Špinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu