Prodej rodinného domu, Český Šternberk, 105 m2

Český Šternberk

3 698 405 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 626 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českém Šternberku

Úklidové služby

Informace k domu

Tato nemovitost se nachází velmi blízko historického hradu Český Štemberk a ještě blíže řece Sázavě, uprostřed lesnatých kopců Hornosázavské pahorkatiny.

Je pozoruhodné sledovat, jak rychle se krajina mění při cestě z Prahy. Z města se přes dálnici, ze které sjezdíte na zmíněný hrad, dostanete na klikaté silničky, které vás dovedou přímo k domu ve Zlaté ulici.

Lokalita je naprosto pohádková, bez příkras. Jižně orientovaný dům s pozemkem o rozloze 447 metrů čtverečních téměř splývá s skalním masivem, odkud se naskýtá úchvatný výhled do zeleně. Šumění potoka přímo před domem jen umocňuje atmosféru tohoto nového království.

V dosahu 20 kilometrů máte velká města jako Benešov a Kolín, a do Prahy se dostanete pohodlně za 35 minut. Základní občanskou vybavenost vám poskytne i obec Rataje.

Domek stojí v rovinaté části dlouhého pozemku obdélníkového tvaru a je zde i menší stavba připravená na saunu, kterou lze využít i jako zahradní domek. Hlavním prvkem celé nemovitosti je nádherná okrasná zahrada s jezírkem a pečlivě navrženými stezkami, aby byl pozemek využitelný na maximum i přes svah. Samotný dům (po kompletní rekonstrukci a zateplení, ve stavu bílých stěn) je plně vyklizený a připravený na vaši kreativitu.

Dvě patra o ploše 50 metrů čtverečních nabízejí dva samostatné obytné prostory, které lze snadno přizpůsobit podle vašich potřeb. Každé patro má vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout a možnost vlastního vstupu. K domu přiléhá rozestavěný prostor, který lze využít jako dílnu, garáž nebo rozšíření obytné plochy.

Nemovitost je připojena na elektřinu a obecní vodu, odpad je řešen pomocí vlastní čističky.

Tato nemovitost je vhodná jak k bydlení, tak k rekreaci nebo investičnímu pronájmu.

Preferujeme hotovost a rychlé jednání. V případě zájmu více zájemců si vyhrazujeme právo na výběr vyšší nabídky.

Parametry domu

Cena
3 698 405 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Český Šternberk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
450 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LM Darby

Chvatěrubská 364/24, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Luboš Nouzák

Ing. Luboš Nouzák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Šternberku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu