Prodej rodinného domu, Karviná, Kubiszova, 205 m2

Kubiszova, Karviná - Ráj

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč)

Prémioví partneři v Karviné

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o velikosti 7+2 se zahradou 1005 m2 ve slepé ulici Kubiszova v klidné části Karviná - Ráj. Dům byl dokončený v roce 1945 a v současné chvíli je v udržovaném stavu, po částečných úpravách - zateplená severní strana, plastová okna, střecha plechová, vstupní dveře bezpečnostní. V tomto roce se vyměnil nový bojler- 120 l a nový kotel zn. Viaflames na tuhá paliva - dřevo, brikety, uhlí. Kotel je v 5. emisní třídě - nejvyšší. Dále je zde i plynový kotel. Dům je v energetické třídě - D.

Dům má dva samostatné vstupy do dvou bytových jednotek a samostatný vstup do sklepa - 31 m2, kde se nachází kotelna.
V 1. nadzemním podlaží - 2+1 - 67 m2 -kde se nachází předsíň, toaleta, špajz, kuchyň, koupelna a dva prostorné pokoje.
Ve 2. nadzemním podlaží - 3+1 - 97 m2 - kde je předsíň, špajz, wc, obývák průchozí do kuchyně, koupelna a dva samostatné pokoje.
Z předsíně je výstup po betonovém schodišti do podkroví -63 m2, kde jsou dva pokoje v původním stavu, jeden z nich má terasu a půdní prostory.

Dům je napojený na vodovodní řád, elektřinu i 380V a plyn. Odpad řešení septikem s trativodem.
V domě můžete ihned bydlet a postupně rekonstruovat.

Zahrada je přes 1000 m2 velká a je rozdělena na dvě části, vrchní část je rovinatá, kde si můžete dát bazén, děti mají místečko, kde si můžou zahrát fotbal a Vy si zde můžete zasadit zeleninu a bylinky, posbírat ostružiny a jostu, a užívat si už východní sluníčko na lavičce u ranní kávičky.
Druhá část zahrady, která je vedle domu a pod domem je svažitá s okrasnými stromy a s venkovním altánkem na západní stranu.

V blízkém okolí najdete potraviny Tesco, Lidl, autobus. zastávky, fotbalové hřiště s výbornou kavárnou a zákusky, restauraci Ovečka.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám rád nezávazně poradí náš úvěrový specialista s praxí od roku 2006 pan Ing. Aleš Bogocz.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Kubiszova, Karviná - Ráj
ID
202413813
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
205 m2
Plocha nemovitosti
1135 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu