Prodej rodinného domu, Plzeň, Vysoká, 118 m2 (ID: 3505464)

Vysoká, Plzeň

8 044 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 336 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Hledáte nové moderní bydlení v rodinném domě venkovského typu s krásným výhledem do krajiny, a přesto dostupné centru města Plzně či napojení na dálnici D5?
Investoři INVIZIO development a Stavitelství Šmíd představují nový rezidenční projekt LITICE – VYHLÍDKA.

V rámci druhé etapy bude vystavěno celkem 40 domů s dispozicí 4+kk nebo 5+kk.

Nabízíme Vám řadové domy s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 118 m2 s výměrou zahrad od 255 do 374 m2. První podlaží se dispozičně člení na vstupní předsíň, koupelnu se sprchovým koutem včetně toalety, místnost, kterou lze využít jako sklad či šatnu, praktickou spíž a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je přímý vstup na zahradu. Při vstupu do patra jsou k dispozici tři pokoje, technická místnost, koupelna s vanou, dvěma umyvadly a toaletou.
V ceně domu je standardní vybavení - obklady, dlažby, podlahy, dveře, sanitární keramika. Do standardního vybavení patří podlahové vytápění v celém domě a též příprava pro osazení fotovoltaických panelů. V rámci klientských změn si klienti budou moci vybrat případné nadstandardní vybavení. V domě budou osazena plastová okna, trojskla. Vytápění i ohřev vody bude zajištěn tepleným čerpadlem.

Dům má k dispozici dvě venkovní parkovací místa na vlastním pozemku.

Plzeňská městská část Litice je obklopena množstvím míst pro sport i relaxaci. Obyvatelé mohou vyrážet na procházky podél řeky nebo za sportem do Škodalandu u Litické přehrady.

Pro podrobnější informace kontaktujte naši makléřku.

Parametry domu

Cena
8 044 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Vysoká, Plzeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
288 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

INVIZIO development s.r.o.

U Velkého rybníka 2300/27a, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Martina Pechová

Martina Pechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu