Prodej rodinného domu, Chýně, Pražská, 221 m2 (ID: 3506047)

Pražská, Chýně

21 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 798 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chýni

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme prodej nadstandardně provedeného domu.Moderní pokročilé technologie vytápění, větrání a ochlazování interiéru s řízením vlhkosti vzduchu.„SMART“ Řešení – inteligentní elektroinstalace umožňující řízení topení, větrání, venkovních žaluzií, osvětlení, zabezpečení, spotřebičů a to i dálkově z mobilních zařízení.Dům je vybeven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči/kombinovaná lednička s mrazákem, myčka, vinotéka/, v ložnici vestavěná skříň.

Špičková dřevohliníková okna v pasivním provedení společně s konstrukcí domu a použitými technologiemi zajišťují velmi nízkou energetickou náročnost na provoz A/A a nezávislost na plynu!Terasa z italské prémiové dlažby, garáž,centrální vysávání.Ideální pro alergiky,kompaktní jednotka PKOM4 se 2 tepelnými čerpadly rakouského výrobce PICHLER, v koupelnách, kuchyni a vstupní chodbě podlahové vytápění. Připraveno pro připojení venkovní markýzy a nadstandardního zabezpečovacího systému Jablotron, automatického zavlažování a ovládání retenční nádrže, rozvody pro připojení nabíjecí stanice elektromobilu, prostupy pro připojení střešní fotovoltaické elektrárny a další.Nachází se zde dále videovrátník s dálkovým ovládáním, technické alarmy – ochrana proti požáru a vodě. Ve vzdálenosti 300 m je supermarket Billa, 3 minuty autem restaurace Pivovarský dvůr a mateřská školka a základní škola, 600m zastávka bus, nájezd D5 Rudná 5km, OC Metropole Zličín 11 minut.
Více info na: https://www.slunecna-alej.cz/

Parametry domu

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Pražská, Chýně
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
221 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
625 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Klinka

Tomáš Klinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chýni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu