Prodej rodinného domu, Praha - Záběhlice, Kosatcová, 103 m2

Kosatcová, Praha 10 - Záběhlice

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc

(včetně realitní, právních služeb a advokátní úschovy)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte rodinný dům s historií a charakterem v klidné a zelené části Prahy?
Nabízíme Vám k prodeji zděný rodinný dům z 30. let minulého století, který se nachází v atraktivní lokalitě Zahradního Města, známého svým jedinečným koncepčním uspořádáním a množstvím zeleně.
Dům má dispozici 4+1 s celkovou užitnou plochou 102 m² a zastavěnou plochou 73 m². K nemovitosti náleží pozemek o rozloze 168 m² s plechovým přístřeškem pro auto. Objekt je částečně podsklepený a nabízí také neupravený půdní prostor, který může být využit dle vašich představ a potřeb.
V přízemí domu se nachází dva pokoje, kuchyňka, WC a vstup do sklepa. Schody Vás zavedou do prvního patra, kde jsou další dva pokoje a koupelna. Dům prošel několika rekonstrukcemi – v roce 2002 byl instalován plynový kotel a v roce 2005 proběhla rekonstrukce střechy.
Dům je situován v oblasti s bohatou infrastrukturou a spoustou zeleně. V blízkosti se nachází několik dětských hřišť, park s atrakcemi a ocelovými pergolami, ale i pěší a cyklostezky. Pro milovníky sportu je zde připraveno hřiště na basketbal a malou kopanou. Nechybí ani občerstvení a praktické obchody.
Dopravní dostupnost je výborná, v blízkosti domu jsou zastávky autobusů, které Vás pohodlně dopraví do dalších částí města.
Jste-li připraveni na život v příjemném prostředí s veškerým komfortem, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitní, právních služeb a advokátní úschovy
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Kosatcová, Praha 10 - Záběhlice
ID
0061-NP02613
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
103 m2
Plocha nemovitosti
168 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you II

Kolbenova 942/38a, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Hloušek

Ing. Petr Hloušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu