Pronájem obchodního prostoru, Karviná, Havířská, 204 m2

Havířská, Karviná

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Karviné

Informace k nemovitosti

Vítejte v prostorném komerčním prostoru o velikosti 204 m² v Karviné na ulici Havířská, který zaujme svou historií jako bývalé rehabilitační centrum s bazénem.

Tento prostor v původním stavu má potenciál stát se vaším dalším prosperujícím podnikem. S bazénem jako klíčovým prvkem nabízí široké možnosti využití, jako je wellness centrum, fitness klub nebo rehabilitační zařízení. Ale to není vše! Díky své flexibilitě a prostornosti lze prostor upravit i pro jiné obchodní koncepty. Nechte svoji fantazii volný průchod a začněte realizovat své podnikatelské sny právě zde.

Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nájemce si bude platit spotřebu elektrické energie zvlášť.

Před budovou je dostatek parkovacích míst, což zajišťuje pohodlné a bezstarostné parkování pro zákazníky a návštěvníky.

Havířská ulice v Karviné představuje živou a dobře dostupnou lokalitu pro podnikání. Nachází se v centru města, což zajišťuje vysoký průchod zákazníků a potenciálních klientů. Díky své strategické poloze je tato ulice atraktivním místem pro obchody, restaurace a služby. Její okolí nabízí široké spektrum obytných a komerčních budov, což přispívá k rozmanitosti publika a zájmu o podnikání v této oblasti.

Kontaktujte nás pro bližší informace a objevte potenciál tohoto jedinečného prostoru! Rádi Vás tímto prostorem provedeme.

BO! spolu tvoříme příběhy...

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Havířská, Karviná
ID
4758
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
204 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
634 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Denisa Blagová

Denisa Blagová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu