Prodej bytu 4+kk, Mar de Pulpí, Španělsko, 84 m2 (ID: 3508906)

Mar de Pulpí, Španělsko

7 556 375 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový luxusní apartmán se 3 ložnicemi v lokalitě Mar de Pulpí v provincii Almería v Andalusii ve Španělsku. Apartmán o celkové ploše 187,05 m2 (obytná pak 83,57 m2) je situován v 1. patře dvoupodlažního řadového apartmánového domu. Nachází se v něm předsíň, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, komora, prádelna, dvě koupelny, tři ložnice, z nichž jedna má en-suit koupelnu, terasa (25,25 m2) a střešní terasa (64,47 m2). Apartmán je vybaven klimatizací, podlahovým vytápěním v koupelnách, je orientován na východ. Náleží mu i jedno garážové parkovací stání a sklepní kóje č. 46. Za příplatek je možné apartmán vybavit nábytkem, na výběr máte ze dvou variant Aktual a L-Gance. Plánovaný termín dokončení výstavby spadá na červenec 2024.

Mar de Pulpí je jedinečný residenční projekt, jenž poskytuje luxusní bydlení v zeleni, se dvěma bazény pro děti a třemi pro dospělé (z toho jedním vyhřívaným), s krytou tělocvičnou, odpočinkovou zónou a dětským hřištěm. Všechny bazény mají vyhřívané vířivky a venkovní sprchy, prostorné terasy ke slunění a jsou vybaveny lehátky i slunečníky. Zajímavostí je uměle vytvořený potůček, který se táhne přes celý komplex a příjemně osvěžuje vzduch.

Projekt je stavěn v duchu moderní vzdušné architektury, plně respektující místní prostředí a klima. Nachází se nedaleko pláže a moře. Golfová hřiště Aguilón Golf a Desert Spring Golf jsou vzdálena pouhé 3 km. Vybírat můžete z apartmánů se dvěma nebo třemi ložnicemi, s celkovou plochou od 110 m2 do 259 m2, v cenách od 193.000 € do 560.000 €. Resort je situován přímo na břehu moře a k pláži je to skutečně jen několik kroků, přibližně tak 150 m.

Parametry bytu

Cena
7 556 375 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Mar de Pulpí, Španělsko
ID
SPT800D1-42
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
84 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ALEXANDRIA REAL, s.r.o.

Vodičkova 714/25, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Přibyl

Ing. Michal Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu