Pronájem bytu 1+kk, Brno, Chaloupkova, 23 m2 (ID: 3509140)

Chaloupkova, Brno

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(zálohy na služby jsou 2.500,- Kč měsíčně)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Jste zvyklí bydlet luxusně a bez starostí? Hledáte klidné bydlení v jedné z nejoblíbenějších částí Brna, kam se budete rádi vracet?

K dlouhodobému pronájmu Vám nabízíme nový, krásný, světlý, moderní byt OV 1+kk v novostavbě bytového domu na ulici Chaloupkova, Brno s výbornou dopravní dostupností. Byt o ploše 23,2 m2 je umístěn ve 4.NP cihlového domu s výtahem a je orientován na východ do klidného vnitrobloku. K domu náleží společná kolárna a vnitřní garážové stání, které je možné si též zvlášť pronajmout.

Byt je nabízen kompletně zařízený – kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, digestoř, myčka, vestavěná lednice s mrazákem, pračka), skříň, knihovna, postel, jídelní stůl, židle, botník, závěsy. Koupelna má podlahové vytápění a je vybavena sprchovým koutem se skleněnou zástěnou značky HÜPPE, záchodem a umyvadlem.

Dům je napojen na optickou datovou síť, která umožňuje připojení až o rychlosti 300 Mbit. Internet není součástí nákladů za služby, nájemník si zřizuje připojení k internetu samostatně.

Bytový dům Chaloupkova 5 se nachází v brněnské části Královo Pole. Kousek za domem se nachází Park na Slovanském náměstí či Park Božetěchova a významné kulturní centrum Semilasso. V místě je také veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost MHD (ze zastávky Husitská TRAM č. 1, 6, BUS 44, 53, 84, N90, N91, ze zastávky Mojmírovo náměstí BUS 43 a 81).
Nájem je možný od 1.6.2024, výše měsíčního nájmu činí 12.500,- Kč, přičemž cena je uvedena bez záloh na služby. Zálohy na služby jsou 2.500,- Kč/měsíčně a zahrnují zálohy na vodné/stočné, plynové vytápění a elektřinu. Měsíční pronájem garážového stání činí 1.700,- Kč/měsíc. Vratná kauce je ve výši 30.000,- Kč. Provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu + 21% DPH.

Pronájem je vhodný pro jednotlivce. Byt je striktně nekuřácký.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
zálohy na služby jsou 2.500,- Kč měsíčně
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Chaloupkova, Brno
ID
Chaloupkova 404
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
23 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Antonín Řičánek

Antonín Řičánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu