Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, Františka Krejčího, 330 m2 (ID: 3509481)

Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Pokud hledáte skutečný vysněný domov, představuji vám tento krásný a precizně postavený rodinný dům z roku 2008 o dispozici 6KK v Karlových Varech -Hůrky, s užitnou plochou 330 m2, umístěný na pozemku o velikosti 635 m2. Tento dům je situován v klidném prostředí, pouhých 5 km od centra města, obklopený krásně udržovanou zahradou, která je zdobena okrasnými dřevinami a vybavena sofistikovaným automatickým zavlažovacím systémem. Dům je pravidelně udžován a je v perfektním stavu.

Interiér domu je plně modernizován a nabízí širokou škálu kvalitního vybavení. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem, zářivě světlý díky velkým oknům, které do místnosti vpouštějí přirozené světlo. Vedle obývacího pokoje je umístěna vyhřívaná zimní zahrada o velikosti 17m2, která je prakticky celá otevíratelná a umožňuje vám vychutnat si celoroční odpočinek na čerstvém vzduchu a to i v zimních měsích měsících díky podlahovému vytápění. Dále se zde nachází moderně vybavená kuchyně, koupelna a komfortní pracovna, což umožňuje ideální práci z domova. Přímý vstup do garáže o velikosti 24m2 s přilehlou dílnou 7m2 zajišťuje pohodlný přístup bez nutnosti vystavení se nepříznivému počasí.

Druhé patro je rozděleno na čtyři pokoje. Master bedroom je prostorná ložnice, s vlastní šatnou a en-suite koupelnou pro maximální soukromí a pohodlí, celkově o velikosti 30m2. K tomu přistupují dva další pokoje o velikosti 23 a 26 m2, každý s vlastním balkonem. Čtvrtá místnost, která sloužila jako tělocvična, má 36m2 a je umístěna nad garáži. Hlavní koupelna, sloužící jako domácí wellness centrum, je vybavena velkou vířivkou pro 4 osoby, sprchou a saunou, což poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek.

Teplo v celém domě zajištuje moderní tepelné čerpadlo viessmann země-voda, které poskytuje maximální úsporu energie. Dům je ihned k dispozici pro nastěhování, bez nutnosti dalších investic. Parkování zahrnuje kromě garáže i další parkovací stání až pro dvě auta před domem. Je ideální pro rodiny s dětmi, páry hledající klidný život, kteří oceňují pohodlí a luxus blízko městského centra.

Protože před umístěním inzerátu nebyl aktualizován energetický průkaz budovy (PENB), je tato nemovitost v souladu s aktuální legislativou klasifikována do energetické třídy G. Průkaz PENB bude v průběhu prodeje doplněn.

Pro více informací o tomto domu nebo pro domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky
ID
06672
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
635 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Boris Šosman

Boris Šosman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu