Prodej rodinného domu, Slaný, Vinařického, 266 m2 (ID: 3510018)

Vinařického, Slaný

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Slaném

Úklidové služby

Informace k domu

V centru královského města Slaný nabízíme zajímavý prodej rodinného domu v rámci bydlení a podnikatelské či výdělečné činnosti zároveň. V přízemí nemovitosti se nachází dva komerční prostory o celkové ploše 73 m2, dále bytová jednotka 22 m2, nyní využívána jako kolárna a vstupní chodba s průchodem na dvůr, na kterém se nachází sklad 56 m2 , který je i s komerčními prostory v současné době pronajmut. Sklad lze i odprodat současnému nájemníkovi, popřípadě v něm zrealizovat garážová stání s přístupem z ulice Štechova.
V 2 NP nemovitosti je bytová jednotka o dispozicí 3+1 s podlahovou plochou 119 m2. Skládá se z obývací místnosti, ložnice, dětského pokoje, kuchyně, technické místnosti, koupelny, WC a chodby se vstupem na schodiště. V posledních letech zde proběhla rozsáhlá rekonstrukce, včetně el. rozvodů v celé nemovitosti a střechy. Okna jsou dřevěná a plastová, jako krytina na podlaze slouží keramická dlažba, plovoucí a dřevěné podlahy. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem se zásobníkem. Nelze opomenout pěknou relaxační terasu o velikosti 20 m2, s výhledem na kostel sv. Gotharda.
Dům o zastavěné ploše s nádvořím 280 m2, podlahové 266 m2 a užitné 314 m2 je podsklepen (28 m2) a disponuje i rozlehlým půdním prostorem, vhodným k realizaci dalšího bydlení.
Město nabízí vynikající občanskou vybavenost, výborné dopravní spojení a kulturní vyžití.
Lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením i pojištěním nemovitosti Vám rádi pomohou spolupracující specialisté.
Doporučujeme osobní prohlídku ! Ohledně více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Vinařického, Slaný
ID
202303
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
314 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
266 m2
Plocha nemovitosti
280 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Belšan reality

Cyrila Boudy 1444, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jan Belšán

Jan Belšán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slaném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu