Prodej rodinného domu, Havířov, Rodinná, 220 m2 (ID: 3510022)

Rodinná, Havířov

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(Adekvátní)

Prémioví partneři v Havířově

Informace k domu

Novinka! Dvougenerační dům na velmi vyhledávané čtvrti na ulici Rodinná v Havířově! Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení majitelů krásný udržovaný zděný dům pro pohodlné bydlení jedné větší rodině, s možností využití stávajícího uspořádání pro případné dvougenerační bydlení. Dům je situován jako levá část větších dvoudomů se samostatnou zahradou, je celopodsklepený s vestavěnou garáží, kotelnou, prádelnou a sklepem. V prvním nadzemním podlaží je větší obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, koupelna, WC, chodba a ložnice. V kuchyni je nová kuchyňská linka a koupelna je po starší rekonstrukci se sprchovým koutem. Druhé nadzemní podlaží je stejného půdorysu, kuchyně a koupelna jsou původní, a obývací pokoj je rozdělen na ložnici a obývací pokoj menších rozměrů s podélným prostorným balkonem, je zde tedy uspořádání tři plus jedna.
Krásná a udržovaná zahrada se rozprostírá podél levé části domu a klidová zóna je za domem. Dům je zateplen, s novými okny, a Průkaz energetické náročnosti budovy vychází na velmi příjemnou kategorii "C". Doporučujeme toto výjimečné místo ke klidnému bydlení s přímým a pěším dostupem k veškeré městské infrastruktuře pěšky nebo MHD. V případě zájmu Vám zajistíme případnou rekonstrukci horní kuchyně a koupelny. Úvěr vyřídíme "na klíč".

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Adekvátní
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Rodinná, Havířov
ID
254tk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
590 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KOVALČÍK REAL SERVIS

Hladnovská 1498/52, Ostrava, Slezská Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Tomáš Kovalčík

Tomáš Kovalčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havířově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu