Prodej rodinného domu, Nová Ves, 115 m2 (ID: 3510054)

Nová Ves

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(včetně právního a poprodejního servisu)

Prémioví partneři v Nové Vsi

Informace k domu

Na základě výhradního zastoupení si vám dovolujeme nabídnout ke koupi velice zajímavý řadový rodinný dům s prostorným čtvercovitým dvorem s možností komfortního průjezdu (šířkou 2800 mm) nejen na dvůr, ale přímo na pozemek rozlehlého ovocného sadu s nesčetnými hospodářskými budovami, skleníkem a technickým zázemím, s možností úžasného skloubení rezidentního využití s velkým variabilním potencionálem využití pro podnikání.

Částečně podsklepený rodinný dům s dispozicí prostorných místností o velikosti 3+1, sestávající dále z verandy, spíže a již zmíněným průjezdem, hospodářskými budovami s technickým zázemím a pěkným udržovaným ovocným sadem za dvorem domu se nachází v jedné z rezidentně atraktivních a vyhledávaných lokalit obce Nová Ves u Oslavan s cca osmi sty obyvateli, nedaleko hranic Jihomoravského kraje a kraje Vysočina a na rozcestí mezi městy, jižně od Oslavan a západně od Ivančic. Tento dům má ideální orientaci jak do zahrady na východ, tak i do uliční části na západ s možností okamžitého nastěhování.

Předzahrádka domu skýtá jedno parkovací místo s možností rozšíření parkování pro více aut na vlastním pozemku, tj. v současnosti jedním bezproblémovým stáním bezprostředně přímo před domem. Rodinný dům je pěšky vzdálen pouhé tři minuty od zastávky autobusové linky č. 423 IDS JMK, 3 km od města Oslavan, 5 km od města Ivančic, 24 km od D1 a 30 km od jihomoravské metropole.

Dům je napojen na veškeré IS - obecní vodovod, jímka, kanalizace, plyn (zaveden do domu, ale z hlediska úspory alternativní topení - kamna na dřevo), el. energie 230/400, na pozemku se nachází dvě studně (úspora na vodném i stočném při zalévání ovocného sadu). Než-li bude vyhotoven PENB, uvádíme ze zákona tř. “G“. K dispozici je i projektová dokumentace. Nemovité věci nejsou zatíženy žádnými právy třetích osob.

Nová Ves spolu s nedalekými městy Oslavanami a Ivančicemi poskytují veškerou občanskou vybavenost a vyspělou infrastrukturu, v Nové Vsi je základní škola s družinou, mateřská škola, obchody a služby, Česká pošta, sběrný dvůr. Sportovní vyžití je zabezpečeno nově zbudovaným sportovním areálem, Krytým bazén Nová Ves, Gross Tenisem, obcí vedou cyklostezky, je tu i dětské hřiště a nechybí tu sport bar, Hospůdka u Františka a Restaurace u Slavíků. Na návsi se nachází barokní socha sv. Jana Nepomuckého a památník obětem obou světových válek. Pramen Svatá voda s minerální léčivou vodu, která podle pověsti léčí zrak, se nachází severozápadně od obce.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a poprodejního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Nová Ves
ID
210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1497 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu