Prodej, Bratrušov, 105 m2

Bratrušov

1 621 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 725 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bratrušově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Prodej ostatní, 105 m², Bratrušov

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost, která se nachází v rušné části obce Bratrušov, jen kousek cesty od Šumperka. Tato nenáročná a stojící stavba nabízí neskutečný potenciál pro různorodé obchodní využití – ať už jako sklad, prodejna, kanceláře či dílna. Díky své poloze přímo u cesty a širokým možnostem využití pozemku pro terénní úpravy či zvětšení se jedná o vyhledávanou lokalitu pro podnikání. Objekt se rozkládá na nadzemním podlaží, disponuje dvěma místnostmi a celkovou užitnou plochou 105 m². Stavba je zděná, což přispívá k její pevnosti a trvanlivosti. Samostatná poloha nemovitosti navíc zvyšuje její atraktivitu i soukromí. Pokud tedy hledáte místo s charakterem a mnohostrannými možnostmi využití, toto je ta pravá příležitost pro vás! Ideální pro ty, kteří se nebojí investovat do rekonstrukce a hledají prostor pro realizaci svých podnikatelských snů. Vzhledem k aktuálnímu stavu nabízíme nemovitost za výhodnou cenu.

Parametry nemovitosti

Cena
1 621 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Bratrušov
ID
871178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Holík

David Holík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje reality v Bratrušově?



Vybrané články z našeho blogu