Prodej bytu 1+kk, Praha - Karlín, Sokolova, 30 m2

Sokolova, Praha 8 - Karlín

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Společnost Home Real Estate v zastoupení majitele nabízí na prodej nový byt o dispozici 1+kk, o velikosti 30,2m2 + sklep 3,2m2 + terasa 17,3m2, který se nachází v nízkoenergetické novostavbě rezidenčního projektu Diamanty Karlin. Developerem projektu je společnost Sekyra.

Okna jsou dřevěná s izolačním trojsklem a jsou vybavena elektrický ovládanými exteriérovými žaluziemi, což umožňuje jednoduché nastavení osvětlení a soukromí podle vašich preferencí. Podlaha je dřevěná, vícevrstvá. V koupelně a v chodbě za vchodovými dveřmi je nadstandardní keramická dlažba. Na terase je položená mrazuvzdorná dlažba. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární s laminátem na povrchu a s obložkovou zárubní z vnější strany. Dveře ze vstupní chodby do obývacího pokoje jsou prosklené, všechny ostatní plné s kvalitním nerezovým kováním. Všechny dveře, vnitřní i vstupní, mají zvýšenou výšku 2100 mm. V domě i bytech jsou moderní datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi.

Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná. Byt disponuji vlastním měřením tepla a je napojeny na centrální vytápění.

Novodobá podoba čtvrti je do jisté míry ovlivněna řekou Vltavou, která se zničující silou tisícileté vody vkročila na jaře roku 2002 do karlínských ulic a definitivně změnila podobu místa. Drama se už nebude opakovat, neboť Praha investovala do vybudování protipovodňových opatření.

Na Rohanském nábřeží má člověk pocit, že je v jiném, západním městě. Danube House, Nile House, Amazon Court, River Diamond. To jsou jména nových kancelářských budov, nacházejících se v nejrychleji se rozvíjející pražské čtvrti na břehu Vltavy. Což také je benefitem i pro investory, koneckonců manažeři těch firem ze zahraničí musejí něco najít v blízkostí k pronájmů.

Karlín je pro rezidenty zajímavý i velmi dobrou dopravní dostupností, jsou tady jak autobusová zastávka "Urxova", tak i tramvajová zastávka "Křižíkova". Stanice metra "Křižíkova" (B) (pouze 3 stanice na Václavské náměstí) se nachází ve 3. minutové vzdálenosti.

Celková cena: 6.490.000,- Kč včetně provize RK a právního servisu.
V ceně bytu je zahrnuto sklepní koje (3,2m2) a parkovací stání v podzemní garáži.

Výborná investiční příležitost.

Pro více informací ohledně nemovitosti nebo domluvení prohlídky domu nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Sokolova, Praha 8 - Karlín
ID
36865
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu