Prodej rodinného domu, Morkovice-Slížany, Uhřická, 204 m2

Uhřická, Morkovice-Slížany

2 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 678 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Morkovicích

Informace k domu

Potřebujete dům s dvougeneračním bydlením? Nebo prostory pro podnikání a bydlení pod jednou střechou? Všechno tohle a mnoho dalšího si můžete vybudovat v domě v Morkovicích, který Vám v zastoupení majitele představím.

Patrový dům je v původním udržovaném stavu. Dá se v něm hned začít bydlet a postupně si prostory rekonstruovat podle vlastních představ.

V přízemí máme bytovou jednotku o dispozici 2+1 s novou koupelnou a WC. Dominantou spodní kuchyně jsou kachlová kamna. V tuto chvíli nejsou funkční, ale jejich provoz jde obnovit a znovu v nich začít péct buchty nebo bůček. Navíc si jimi můžete skvěle zatopit.

Po schodišti nahoru se dostaneme do 1. patra, kde je bytová jednotka o dispozici 3+1 s koupelnou a WC. Nenajdete tady kuchyňskou linku, ale rozvody vody a odpady jsou přivedené. Patro oproti přízemí je větší o jeden pokoj, protože dole je místo pokoje průjezd. Jinak je půdorys přízemí a prvního patra až na drobné odlišnosti stejný. Podrobně si můžete celou dispozici nastudovat v půdorysech, které najdete mezi fotkami.

V domě najdete i praktický odvětrávaný sklep o velikosti 10,4 m².

I přes své stáří je dům napojen na všechny inženýrské sítě i veřejnou kanalizaci. Všechny obytné prostory vytopí ústřední plynové topení a vodu ohřívá elektrický bojler. Rozvody jsou původní, ale plně funkční. Okna jsou dřevěná kastlová, střecha z eternitových šablon.

Na dům navazuje dvůr s hospodářskými přístavbami, ideální pro chov zvířat nebo si tady můžete vybudovat dílnu, letní kuchyni. Dvůr je příjemné slunné místo, kde by se dalo relaxovat i u bazénu.

Hospodářská přístavba končí průchozí stodolou v čelo dvora. Přes stodolu projdete na udržovanou zahradu s ovocnými stromy. Zahrada má sympatických 365 m².

Morkovice – Slížany jsou město s výbornou občanskou vybaveností (doktoři, lékárna, pošta, knihovna, MŠ i ZŠ, obchody, aktivní sokol, koupaliště, cyklostezka). V Kroměříži i ve Vyškově jste z Morkovic za 20 min. Nájezd na dálnici je v Mořicích (9 km) nebo v Ivanovicích na Hané (10 km).

Říkáte si, že by stálo za to se na dům podívat? Zavolejte mi nebo napište a domluvíme se na termínu Vaší prohlídky.

Těším se na viděnou

Parametry domu

Cena
2 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Uhřická, Morkovice-Slížany
ID
J10088
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
204 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
204 m2
Plocha nemovitosti
768 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Veronika Hanáková, DiS.

Veronika Hanáková, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Morkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu