Prodej rodinného domu, Trutnov, Nad Tratí, 132 m2 (ID: 3511587)

Nad Tratí, Trutnov - Bohuslavice

Rezervováno
4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Trutnově

Informace k domu

REZERVOVÁNO
Prodej zařízeného rodinného domu se zahradou po rekonstrukci.

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu v klidné, okrajové části Trutnova - Bohuslavicích, a to v zástavbě rodinných domů. Rodinný dům je nemovitost s jedním nadzemním podlažím a podkrovím, s dispozicí místností 4+kk. Výměra užitné plochy činí 132 m2. Dům byl rekonstruován v r. 2020.

V přízemí se nachází zádveří, na které navazuje chodba se schodištěm. Vpravo obývací pokoj s kuchyňským koutem s téměř 29 m2. Z obývacího pokoje lze vstoupit na zastřešenou terasu o výměře 11,2 m2. V místnosti jsou krbová kamna s výměníkem, která dodávají rodinou pohodu. Kuchyň je s kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči. V přízemí vlevo je další obytná místnost, která má vlastní výstup na další terasu. Dále koupelna s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly, pračkou a sušičkou. Samostatné WC a technická místnost, která umožňuje vstup do dřevěného přístavku.

Podkroví je přístupné po schodišti, má oddělenou šatnu a dva samostatné pokoje. Oba pokoje jsou zařízené a plně vybavené. Dostatečně prosvětlené štítovými a střešními okny.

Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem s rozvodem do radiátorů. Sekundárním zdrojem je pak elektrokotel. Ohřev vody je řešen pomocí bojleru. Dům má vlastní zdroj vody (silný pramen pro celou lokalitu), odpadní vody jsou svedeny do jímky s přepadem. Dům má vlastní připojení k internetu.

Dům má dvě zahrady. Před domem, kde je provedena příprava na zastřešené parkování pro nejméně dvě vozidla a za domem, kde je dřevěná konstrukce pro altán, a několik ovocných stromů. V okrajové části zahrady protéká potůček ze studánky nad domem, který šikovný kutil může užít nejen jako architektonický doplněk, ale i jako zdroj energie. Celková výměra obou zahrad je 1072 m2. K oplocení je připraveno drátěné oplocení.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní bydlení v klidné části okresního města s dostupností všech služeb i veřejnou a městskou dopravou. Stavba je smíšené konstrukce cihla, kámen a dřevo. Při rekonstrukci domu byly odbornou stavební firmou použity kvalitní stavební a zateplovací materiály. PENB nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které chtějí bydlet ve městě a využívat všech služeb, které okresní město nabízí, ale zároveň bydlet v klidu a mít vlastní zahradu a možnost seberealizace. Do centra města to je jen 7 km.

Kupní cena za nemovitost vč. vybavení činí 4.890.000,- Kč. Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě více zájemců o koupi si kupující vyhrazují právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Nad Tratí, Trutnov - Bohuslavice
ID
OND2411
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
132 m2
Plocha nemovitosti
1447 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 70 lidí

Prodejce

Dr. Zdeněk  Ondráček

Dr. Zdeněk Ondráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu