Prodej vily, Praha, 180 m2 (ID: 3513267)

Praha 4 - Újezd u Průhonic

27 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 133 201 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám zcela novou, prémiovou vilu s výjimečným standardem, jejíž architektura snoubí půvabnou eleganci a nadčasovost s promyšlenou funkčností. Dispozice dvoupodlažní vily může být 4+kk nebo 5+kk dle osobních preferencí. Za zmínku stojí i Vaše možnost zvolit si ze dvou moderních barev fasád, díky nimž Vám vila přiroste k srdci snad ještě více. Hlavním mottem projektu je maximální individualizace vašeho nového domova.

Celková užitná plocha vily je 180 m2, což přináší dostatek prostoru a soukromí pro každého člena Vaší domácnosti.
Vstup do vily je řešen velkoryse skrze designový, unikátní portál. Z prakticky navržené vstupní haly se jednoduše dostanete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde dominují rohová nadstandardní velkometrážní okna s bezpečnostním trojsklem, zajišťujícím dostatek světla. Z chodby je přístupná i nepostradatelná garáž, praktická technická místnost, toaleta, sklad a elegantní schodiště. V druhém poschodí se na jedné straně nachází dva pokoje a samostatná koupelna s toaletou. A na druhé straně je vstup do hlavní ložnice s terasou a samostatnou koupelnou s toaletou. V případě dispozice 5+kk zde můžeme umístit i pracovnu. Ze všech pokojů je výhled na zahradu.

Ikonická vila s čistým designem vzešla z rukopisu zahraničních architektů ve spolupráci s Tempus Design. Vila je součástí kolekce unikátního, klubového projektu Park Újezd, vznikajícího na Praze 4 - Újezd u Průhonic. V srdci projektu se již buduje park s atraktivním soukromým klubem, který potěší mnoha rozmanitými službami. Bazén, restaurace, fitness, spa, co-workingový prostor, a mnoho dalšího pro Váš maximální komfort. Uzavřený areál se správcem zajistí, že se zde budete cítit v naprostém bezpečí. Při koupi domu obdržíte klubové členství zdarma.

Lokalita projektu je naprosto výjimečná, s ohledem na její spojení s krásnou okolní přírodou, Milíčovským lesem, Meandry Botiče, Dendrologickou zahradou, Průhonickým parkem, a zároveň perfektní dostupností na metro C a do centra Prahy.
V přímé blízkosti je největší aquapark ve střední Evropě, nákupní zóna v Čestlicích, OC Westfield Chodov, školy, školky, sportovní areály ...

Servis jako v hotelu nebo na luxusní zaoceánské lodi, ale jste doma. To přesně je náš projekt Park Újezd.

Parametry domu

Cena
27 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Praha 4 - Újezd u Průhonic
ID
01519-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
447 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Kubicová

Petra Kubicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu