Prodej bytu 2+1, Beroun, Erbenova, 53 m2

Erbenova, Beroun

3 999 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 060 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji byt v nízkém cihlovém domě v ulici Erbenova vedle lesoparku Městská hora. Byt má výměru 53 m2 a jeho dispozice je 2+1 - má kuchyň s oknem, obývací pokoj, ložnici, chodbu, koupelnu a samostatnou toaletu.
Nachází se v klidné části Berouna, ve vilkové čtvrti, kde máte vše po ruce - do 5 minut si dojdete do obchodu s potravinami, na tenisový kurt, na autobusovou zastávku nebo do městského parku. Za 10 minut jste procházkou v historickém centru Berouna.
Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu, do poslední chvíle byl obývaný. Dobrou zprávou je, že má samostatné vytápění plynovým kotlem, spotřebu tak máte zcela pod kontrolou. Dalším bonusem je oplocený pozemek za domem, kde se nabízí možnost využít společné posezení. Výhodou bytu v tomto případě je, že se nachází v přízemí a můžete si tak lehce vypít v klidu kávu na zahradě.
Byt se nachází v lokalitě, která je vyhledávaná pro svůj klid a dobrou dostupnost - do centra i do parku Městská hora, zároveň pro blízký nájezd na dálnici D5 a dojezd do Prahy za 20 minut.
K bytu patří 2 sklepy, zděné, s celkovou výměrou 9,5 m2. Parkování je možné podél domu, je rohový, můžete tak využít jak Erbenovu, tak Vorlovu ulici.

Parametry bytu

Cena
3 999 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Erbenova, Beroun
ID
5835
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
1. z 3
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu