Prodej bytu 2+1, Beroun, Drašarova, 60 m2

Drašarova, Beroun

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc

(měsíční režie 4500 Kč + elektřina)

Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Jedinečná nabídka bezbariérového bytu v cihlovém zatepleném domě a v top lokalitě Berouna se strategickou polohou vedle samoobsluhy Coop s inteligentním systémem 24/7 přístupem a vedle mateřské školky, na kopci v zeleni, v klidné části města, přesto 5 min. chůzí do centra Berouna či autobusové spojení na metro Nové Butovice. V blízkosti domu naleznete i parky pro děti.
Dispozičně obsahuje slunnou ložnici o výměře 17 m2 a obývací pokoj (parkety) 18,4 m2, navíc pracovnu nebo šatnu 4,2 m2, která má potenciál rozšíření o vedlejší místnost 5 m2, používaná jako komora se vstupem z chodby domu. Prostorná chodba do T o výměře 8,6 m2, ze které je vstup jak do pokojů, tak do kuchyně 7,9 m2 s výhledem do zeleně, dále pak do koupelny s vanou a WC 3,9 m2. Byt si každý může upravit dle svého vkusu.
Pokud hledáte byt v rodinné atmosféře, který usnadní život s dětmi, pak je tato nemovitost tou správnou volbou pro vás. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
měsíční režie 4500 Kč + elektřina
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Drašarova, Beroun
ID
7593
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Hroznatova 773, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ivana Marxová

Ivana Marxová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu