Prodej pozemku pro bydlení, Golfito, Kostarika, 104393 m2 (ID: 3514881)

Golfito, Kostarika

52 210 478 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k pozemku

Pozemek a farma v místě La Honda Vistas Del Mar je vzácným klenotem Pavones, který nabízí rozsáhlý výhled na oceán a zároveň se nachází v pěší vzdálenosti od surfu - v této oblasti skutečně výjimečná kombinace. Tato nemovitost se nachází v jednom z nejrychleji rostoucích měst a těží z nedávného vývoje, včetně nově vydlážděné silnice.

Užijte si pobřežní životní styl se snadným přístupem k nedalekým surfařským místům a nádherným kulinářským zážitkům ve vyhlášené restauraci "La Choza de Gaby", které jsou vzdálené jen pár kroků. Pohodlí sahá ještě dál, v pěší vzdálenosti se nachází také venkovský obchod.

Všestrannost farmy vyniká díky více než 100 metrům cesty před domem, která poskytuje možnost více vchodů nebo velké hlavní brány. Na pozemku se již nachází funkční ohrada pro dobytek, kromě základních inženýrských sítí, jako je elektřina a voda.

S více než šesti velkolepými pozemky pro přírodní domy nabízí pozemek řadu možností, ať už se snažíte vytvořit soukromé sídlo, nebo rozvinout okouzlující obytnou enklávu. Jeho potenciál se díky vynikající poloze a úchvatnému výhledu na světové úrovni rozšiřuje na úspěšné podniky, jako jsou byty nebo hotelový projekt. Staňte se svědky mnoha vln, které se ladně rozlévají od Pavonesu až po Pilon.

Surfaři i milovníci přírody si jistě vychutnají přítomnost 20metrového vodopádu, který zdobí hranici pozemku a ladně stéká dolů, aby vytvořil několik lákavých bazénů - oázu klidu.

Krajina farmy se může pochlubit harmonickou směsicí přírodních krás, která zahrnuje více než třetinu svěžích kravských pastvin doplněných lehce zalesněnými plochami. Zbývající část představuje podmanivou primární džungli, která vybízí k průzkumu a slibuje četné malebné stezky, po nichž se můžete ponořit do zázraků přírody.

Závěrem lze říci, že tato výjimečná farma nabízí lákavou kombinaci nádherného výhledu na oceán, blízkosti surfařských míst a místní občanské vybavenosti a potenciálu pro různý rozvoj. Ať už si představujete soukromé útočiště, nebo úspěšný komerční podnik, tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost, jak si užít pobřežní život v jeho nejlepší podobě.

Parametry pozemku

Cena
52 210 478 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Golfito, Kostarika
ID
0314-NP00140
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
104393 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jana Číhalová

Ing. Jana Číhalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu