Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové, Truhlářská, 42 m2

Truhlářská, Hradec Králové, Věkoše

4 116 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 616 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Nabízím k prodeji v osobním vlastnictví krásný rekonstruovaný byt 2+KK se zasklenou lodžií a sklepem, v klidné a žádané lokalitě ulici Truhlářská, Věkoše v části Hradce Králové. Bytová jednotka je vedená dle prohlášení vlastníka, jako 1+1 o ploše 42,10 m2 s příslušenstvím včetně zasklené lodžie 3,38m2 a sklepu 3,36m2. Umístěný v panelovém domě s novými stoupačkami, odpady, střechou, balkony, vchodovými dveřmi se zvonky, výtahem. Orientován na jihozápad v 1.NP. ze 4.

Rekonstrukce byla provedena roku 2021, zděné jádro s obklady, elektroinstalace, podlahy lino a dlažba, kuchyň. Ohřev vody i vytápění je řešeno dálkově, topná tělesa opatřena měřiči, okna plastová se žaluziemi. Byt působí velice příjemně a útulně, vybavení dle dohody.

Dispozici tvoří: vstupní chodba s šatní skříní, věšákem a botníkem, následuje koupelna, obytný pokoj se vstupem na zasklenou lodžii, vstup do kuchyně zajišťují posuvné dřevěné dveře.

Kuchyňská linka je vybavena elektrickou indukční varnou deskou, troubou i mikrovlnnou troubou zn. Beko, digestoří, vestavěnou lednicí s mrazícím boxem zn. Elektrolux a prostorem pro připojení myčky. V ceně možno ponechat velkou lednici LG s mrazícím boxem. Interiér jídelního prostoru zajištují kulatý stůl a dvě židle.

Krásnou koupelnu dotváří nové obklady, sprchový kout, keramické umyvadlo se šuplíky, zrcadlo s toaletní skříňkou, ventilátor a osvětlením. Vybavením je pračka Whirpool, sušička Beko, toaletní sprška, závěsná toaleta. Prosvětlení místnosti dotváří otvor do kuchyně. Obytný pokoj disponuje pracovním koutem a ložnicí, z které je vstup na zasklenou lodžii, sloužící k sušení prádla i v zimním období s výhledem do zeleně.

Připojení k internetu po pevné lince O2, SPCom. Na patře, sousedí dva byty s klidnými vlastníky. K jednotce náleží sklep a možnost využít nebytových prostor, pro uložení kol, kočárku, sušárny prádla a dílny.

Bezplatné parkování před domem. U domu zastávka MHD s výbornou dopravní obslužností do centra i na ČD.
V dosahu je veškerá občanská vybavenost, mateřská, základní i střední obchodní škola, řeznictví, vinotéka, pohostinství, potraviny, lékař, lékárna.

Měsíční náklady pevných plateb do fondu oprav včetně výdajů na správu a středisko 1.868,-Kč.
Domluvení prohlídek i předání bytu dle dohody. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího.
Nemovitost vřele doporučuji, pro vlastní bydlení, bez dalších investic díky lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. Koupě bytu lze financovat z vlastních prostředků nebo hypotékou, kterou Vám ráda zajistím za nynější úrok od 4,89%. Těším se na setkání s Vámi při prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 116 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Truhlářská, Hradec Králové, Věkoše
ID
00120
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
42 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
163 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Monika Fröhlichová

Monika Fröhlichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu