Prodej bytu 3+kk, Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr, 150 m2 (ID: 3516053)

Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr

6 894 090 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Představujeme vám pokračování úspěšného projektu od našeho partnera u moře. Jedná se o třetí etapu rodinného projektu blízko moře na Kypru, aktuálně za startovací ceny. Brzy očekáváme zvýšení minimálně o 10%. Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, podívejte se na naše recenze. Sledujte na naších stránkách naše investiční zájezdy.

Obrovskou výhodou je faktem, že majitele múzou využívat infrastrukturu všech třech etap včetně vybaveni a infrastrukturu na pláži. K dispozici je nádherné molo. Vstup na pláž je řešen podchodem pod silnici. Fotky jsou z výstavby druhé etapy projektů , kde je předání za rok ale i cena je o 20-30% vyšší. Je to takzvané ireálnou dlouhodobou investici.

Předání prosinec 2025
Plán splátek až do prosince 2026

Plán plateb :

Vklad: minimálně 3 000 GBP
%35 - do měsíce
%45 - splátka do předání klíče (prosinec 2025)
%20 - po předání po dobu 1 roku (prosinec 2026)

V tomto projektu nabízíme krásný, stylový 3 + kk s velkou střešní terasou 80m2 s krásným výhledem na moře a hory. Apartmán má k dispozici i balkon o velikosti 18m2. Jedná se o etapu za silnici - viz pozemek v červeném. Předpokládaný nárůst ceny do předání v Prosinci 2025 je min. 60%.

Příslušenství projektu :

V rámci projektu jsou : venkovní bazén, krytý bazén, aquapark, cyklistické a pěší stezky, fitness, lázně / masáže - centrum krásy, tenis, basketbalové a volejbalové hřiště, restaurace, kavárna, bar, kořenová terasa, plážový bar. K dispozici je dětský klub a mnoho dalších společenských aktivit.

Poplatky nad rámec: DPH, inženýrské sítě, příspěvek na infrastrukturu, právní služby, nábytek a spotřebiče - základní prvky jsou v ceně.
Pro celkovou cenu a postup nás neváhejte kontaktovat.

Jako první jsme Vám nabídli možnost investice do nemovitostí v zahraničí. Jsme jedna z malá firem na ostrově, která Vám poskytne veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaší nemovitosti.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaší nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
6 894 090 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr
ID
F12371
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
150 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu