Prodej vily, Kožino, Chorvatsko, 447 m2 (ID: 3516114)

Kožino, Chorvatsko

71 411 900 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Překrásná vila ve středomořském stylu v 1. řadě ke křišťálově čistému Jaderskému moři v Kožino. Architektonicky je navržena v tradičním středomořském stylu, který se snoubí s moderním komfortem, s velkými terasami a vzdušnými pokoji s nádherným výhledem na moře. Vila má 3 podlaží, suterén, přízemí a patro. V suterénu je kotelna, prádelna, koupelna, posilovna, odpočívárna a sauna. V přízemí koupelna, pracovna, velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, spíž, garáž, krytá terasa se vstupem do dvora s bazénem. V 1. patře předsíň, dvě hlavní ložnice s vlastními koupelnami a vstupem na krytou terasu, dvě další boční ložnice s koupelnami a balkony. Celková plocha domu 447 m2, pozemek o rozloze 696 m2. 3 parkovací stání před domem, garáž pro jedno auto, bazén o výměře 30 metrů. Vila je kompletně vybavena a nábytek je zahrnut v ceně. Vila je zděná - tepelný cihelný blok, kamenné obklady, tepelná izolace fasády, okna s trojskly, elektrické žaluzie, sítě proti hmyzu, podlahy parkety, dlažba, elektrické podlahové vytápění v celém domě přes tepelná čerpadla, 7 klimatizačních jednotek, komín, automatické zavlažování zahrady, kamerový systém. Vila byla postavena v r. 2022.

Tato nemovitost poskytuje dokonalou kombinaci pohodlí, luxusu a autentické středomořské atmosféry. Interiér je moderní a elegantní, s pohodlným nábytkem a kvalitními spotřebiči. Vila je obklopena středomořskou zahradou plnou bylinek a zeleně a vytváří tak dokonalé prostředí pro relaxaci a zábavu. Je skvělá pro dokonalou dovolenou a vychutnání si blízkosti moře a je také výbornou investicí s možností pronájmu turistům. Vzhledem k vynikající poloze, kvalitě vybavení a modernímu designu lze dosáhnout mimořádně dobrých turistických cen za pronájem a skvělé obsazenosti. Kožino je malá přímořská vesnice ležící 7 km severně od Zadaru. Pobřeží Kožina se táhne přes 4 km od pobřeží Jaderského moře a je známé svými krásnými plážemi, průzračným mořem a úžasnými západy slunce. Zadarské letiště a trajektový přístav, stejně jako nájezd na dálnici, jsou přibližně 20 minut jízdy.

Kožino nabízí svým návštěvníkům velké množství moderních vil, apartmánů a pokojů k ubytování, stejně jako několik restaurací, kde si mohou vychutnat různé tradiční dalmatské pokrmy a nápoje. Kromě stravovacích zařízení má Kožino také několik menších obchodů a lékárnu. Milovníci adrenalinu mohou také navštívit zážitkový park, kde si mohou vyzkoušet paintball, zip line nebo safari na čtyřkolkách. Všichni, kdo si chtějí odpočinout a dobře se pobavit, mohou zajít do lounge baru a restaurace Santorini, která se nachází na krásné oblázkové pláži v severní části letoviska. Pláže Kožino jsou známé svým čistým mořem a středomořskou vegetací a kromě stejnojmenné pláže Kožino je nejznámější pláž Sv. Petar.

Parametry domu

Cena
71 411 900 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Kožino, Chorvatsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
447 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
696 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fico reality

Masarykovo nám. 138, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rossi

Jana Rossi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu