Prodej rodinného domu, Tuchoraz, 103 m2 (ID: 3516255)

Tuchoraz

11 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 805 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuchorazi

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej moderního, energeticky mimořádně úsporného rodinného domu 4+kk | terasa | s užitnou plochou 103 m2, zahradou a parkovacím stáním.

Jedná se o již čtvrtou etapu našeho úspěšného projektu APPLE HILLSIDE. Obec Tuchoraz je jednou z velmi rychle se rozvíjejících lokalit nedaleko Prahy a zájem o bydlení zde každým rokem roste. Pohodlná dostupnost do Prahy a veškerá občanská vybavenost v blízkém Českém Brodě dělá z této lokality skutečně lukrativní místo pro rodinný život.

Rodinný dům je jednopodlažní bungalov o dispozici 4+kk. Najdete zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupem na terasu a do zahrady; 3 samostatné pokoje; koupelnu s toaletou, vanou a sprchovým koutem; další samostatnou toaletu; chodbu; technickou místnost a zádveří. Dům je postaven na pozemku o celkové ploše 666 m2.

Dům je vybaven celou řadou inovativních funkcí a byl navržen s důrazem na úsporu energie a ekologii. V každém pokoji je instalována rekuperační jednotka RECUAIR s řízeným systémem větrání s rekuperací, která zajišťuje automatickou a neustálou výměnu vzduchu mezi interiérem a venkovním prostředím bez tepelných ztrát. Tepelné čerpadlo je napojeno na podlahové vytápění s možností regulace teploty pro jednotlivé místnosti. Dále je zde příprava na FV panely, které si může nový majitel jednoduše instalovat. Jako alternativní zdroj tepla je možné využít krb nebo krbová kamna, která dotvoří ten pravý pocit útulného domova. Na oknech jsou instalované elektrické, venkovní žaluzie (podomítkové). Budou zde dokončeny základní terénní a zahradní úpravy, vysazený trávník a drobné dřeviny.

TOP 3:
1. moderní, nízkoenergetická novostavba samostatného rodinného domu se zahradou | PENB třída A
2. klidné bydlení v přírodě se skvělou dostupností do Prahy a občanskou vybaveností
3. cenově dostupné bydlení v rychle se rozvíjející lokalitě nedaleko Prahy

Obec Tuchoraz jejíž unikátní dominantu tvoří středověká tvrz, je obklopena malebnou krajinou tvořenou jabloňovými sady a navazujícím regionem Černokostelecka s hlubokými lesy a jedinečnou přírodou. Nabízí skutečně pohodové bydlení pro rodiny - konkrétně lokalita Jabloňová stráň vytvořila unikátní místo, kde každá parcela má svoje náměstíčko a díky tomu je zde zajištěna klidná zóna a bezpečí pro děti. V Tuchorazi najdete mateřskou školku, hospůdku a fotbalové hřiště. Veškerou občanskou vybavenost a nákupní možnosti (základní a mateřské školy, gymnázium, poštu, nemocnici, restaurace, úřady, ...) najdete v 5 minut vzdáleném Českém Brodě, odkud také pravidelně jezdí vlaky do Prahy. Jedná se o velice rychlý spoj do centra města, na Masarykovo nádraží se odsud dostanete za cca 35 minut jízdy vlakem.

Okolí Tuchorazi láká k procházkám do okolní přírody. Je také ideálním místem pro milovníky cykloturistiky (v blízkosti jsou Šemberské stezky nejrůznějších náročností), pěší turistiky nebo rybaření.

Pro více informací kontaktujete tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
11 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Tuchoraz
ID
1A AH#4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
666 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuchorazi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu