Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Grafická, 97 m2 (ID: 3518022)

Grafická, Praha 5 - Smíchov

32 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Využijte možnost si pronajmout byt 2+kk se zahradou na Praze 5 v oblíbené části Smíchova, rezidence Neugraf.

Dispozice:
Byt má výměru 62 m2 + 35 m2 má zahrada, která je v uzavřeném prostoru bytového komplexu Neugraf. K bytu náleží také sklep vě výměře 7 m2. Funguje tady 24 hodinová recepce na kterou si můžete posílat balíčky, nebo cokoliv co budete potřebovat můžete řešit přes recepci. Domácí mazlíčci jsou vítáni. 
Při vstupu do bytu najdeme chodbu, kde se nachází stavěná skříň dělaná na míru, je tam zabudovaná pračka ze sušičkou značky Samsung plus vysavač a věšák na prádlo. V chodbe se také nachází samostatné WC pro hosty. Celkove jsou v bytě dvě toalety. 
Dominantou tohoto bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným na míru a ostrovem uprostřed s veškerými vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční deska, trouba a lednice s mrazákem všechno značky Samsung) také vybavené nějakým základním jídelním příborem. V obývacím pokoji je rozkládací gauč na kterém se pohodlně vyspí 2 lidi, také s ukladacím prostorem uvnitř. Potah je z materiálu který se dá rychle utřít v případě, že na něho něco vylejete. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a do ložnice, kde se nachází japonská postel s futonem a dvě skříně plus pracovní stolek a židle. Z ložnice se dá taky vyjít na terasu. Ložnice má svůj samostatný vchod do koupelny, která má vlastní toaletu a sprchový kout. V zahrádce jsou vysazení tuje, které slouží k zajištění většímu soukromý a také je celá zahrada obložena ještě s bambusovym krytím. Na terase je velký slunečník, truhlice na odkladaní věcí s krytem na venkovní nábytek.
Součástí bytového komplexu je též wellnes, kde je fínská a infra sauna. Poplatek je 150 korun na hodinu neomezené množství lidí, takže máte možnost mít privátní saunu úplně sami pro sebe. 

Lokalita:
V těsné blízkosti se nachází metro Anděl, také autobus Holečkova a tramvaj Bertramka. Ku Karlovému mostu je to pěšky 20 min a ku Střeleckýmu ostrovu 12 min. V těsné blízkosti je park Sacré Coeur 2 min pěšky od bytu a také Petřínské sady 5 min ideální na procházky, je tam úplný klid. OC Smíchov je vzdálené 5 min pěšky. Fitnes centrum se nachází v OC Smíchov nebo hned za rohem Zoi Vitality centrum 2 min od domu, obě akceptují multisport kartu. 

Měsíční nájem: 32 500 Kč
Poplatky: 6 500 Kč včetně internetu (+ elektřina, která bude převodem)
Vratná kauce dva nájmy

Byt je k nastěhování od 15.6 nebo od 1.7 podle dohody. 

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry bytu

Cena
32 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Grafická, Praha 5 - Smíchov
ID
805
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
97 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu