Prodej pozemku pro bydlení, Račice, 515 m2 (ID: 3518682)

Račice

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Račicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

S myslí odvážného rytíře, oznamuji vám exkluzivně zprostředkovávaný prodej rovinatého stavebního pozemku o rozloze 515 m2 v malebné lokalitě obce Račice. Na této zemi leží mobilní království, doplněné vznešenou pergolou pro odpočinek s rytířskou družinou.

Cestu k tomuto pokladu otevírá nově zřízená vjezdová brána. Mobilní hrad nabízí své pohodlné postele pro vítězné spánky po celý rok, a jeho brány jsou otevřeny pro všechny, kdo se odváží vstoupit po asfaltové stezce.

V této krajině proudí elektřina jako magická energie, voda tekutá jako zázračný nápoj a přetlaková kanalizace. Současní páni mají povolení k stavbě domu s dostatečným prostorem pro ustájení dvou koňských družin, které je součástí ceny. Oteplování a sladké koupele jsou zajištěny ,,ohnivým krbem, jehož plameny doutnají z kouřícího komína“ (Teplo a ohřev vody zajišťuje kotel, který je napojený na centrální výtopnu v obci).

Nedaleko pozemku se rozkládá račický kanál, který slouží jako skvělé centrum pro různé sporty od dračích lodí, přes cyklistiku až po jízdu na koloběžkách či rybaření. Dokonce i dálkové plavání či potápění jsou zde možné. Kanál není omezen pouze na vyvolené, je otevřen i pro širokou veřejnost. Zejména in-line bruslaři ocení 5 km dlouhý okruh kolem kanálu, kde si každý může užívat své oblíbené sportovní aktivity.

Toto posvátné místo nabízí možnost pronájmu s bohatou odměnou nebo realizaci rytířských snů a výstavbu vlastního hradu. Stačí nalézt oddanou společnost (firmu), která vás provede stavbou, a můžete začít svou epickou cestu.

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Račice
ID
06052024
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
515 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jan Špetla

Bc. Jan Špetla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Račicích (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu