Prodej rodinného domu, Velešovice, 122 m2 (ID: 3520441)

Velešovice

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velešovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 s množstvím nebytových prostor ve Velešovicích. Jedná se o jednopodlažní podsklepený dům určený k rekonstrukci, s malým dvorkem ze domem, přístup z uliční strany vstupními dveřmi, ze zadní strany vjezdovými vraty na malý dvorek. Dům se nachází v centru obce a je možné jej po provedení opravy či rekonstrukce využívat k bydlení.

Zastavěná plocha pozemku činí 232m2 a je tvořena zastavěnou plochou domem a malým dvorkem za domem. Dům je v současném stavu tvořen kuchyní o ploše 19,7 m2 se spíží o ploše 1,8 m2, pokojem o ploše 19,7 m2, pokojem o ploše 19,4 m2, pokojem o ploše 19 m2, pokojem o ploše 10,6 m2 se šatnou o ploše 2 m2, posezením o ploše 8,5 m2, chodbami o celkové ploše 15 m2, koupelnou o ploše 3,4 m2, WC o ploše 1,6 m2. Všechny pokoje jsou v jedné rovině, bez schodiště.

Z chodby se venkovním schodištěm sestupuje na dvorek za domem, ze kterého jsou přístupné prostoru sklepů - samostatné přístupy do oddělené pravé a levé strany podsklepení. V levé straně se nachází sklad nářadí o ploše 6,4 m2, prádelna o ploše 13,7 m2, a dva sklepy na ovoce a zeleninu o plochách 9,1 m2 a 9,3 m2 a chodba o ploše 5m2. V pravé straně podsklepení se nachází dílna s kotlem na tuhá paliva o ploše 17 m2, sklad o ploše 11,7 m2 s plynovým kotlem, chodba o ploše 3,7 m2, vinný sklípek s klenutým stropem o ploše 6 m2 a sklep s klenutým stropem o ploše 4,7 m2.

Vytápění domu je možné stávajícím kotlem na tuhá paliva nebo stávajícím plynovým kotlem, umístěnými ve sklepních prostorách, teplá voda je připravována v kuchyni průtokovým elektrickým ohřívačem a v koupelně je osazena stará plynová karma, určená k výměně. Dům je připojen na obecní vodovod, veřejnou kanalizaci, elektřinu, plynovod.

Dům je umístěn v centru obce, přístup a příjezd k domu je po zpevněných místních komunikacích. Parkování možné na obecním pozemku za domem, nebo obecním parkovišti ve vzdálenosti 25 m od domu.

Obec Velešoviceje oblíbená k bydlení z důvodu dobrého přístupu do Vyškova i do Brna (cca. 20 km), nájezd na dálnici D1 je od domu vzdálen 4,5 km, v obci je školka, škola 1-5 stupeň, obecní úřad, restaurace, obchod, několik hřišť, rybník.

PENB se zpracovává, proto uvedena třída G.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Velešovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
208 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
232 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Hrdovi

Vyškov, Vyškov, Lhota

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jan Hrda

Jan Hrda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velešovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu