Prodej vily, Česká Lípa, Nawkova, 203 m2 (ID: 3521271)

Nawkova, Česká Lípa

8 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 748 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji Vám krásnou příležitost koupě prostorné prvorepublikové vily situované v klidné části ulice Nawkova, v západní části České Lípy. Nachází se pouhé 1,3 km od centra města a je obklopen dalšími reprezentativními vilami a zelení, což dodává lokalitě výjimečný charakter.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, v rámci které, byla instalována nová dřevěná okna s venkovními žaluziemi a vstupní dveře (2023-2024). Fasáda byla obnovena v roce 1998 a střecha si udržuje svůj původní, avšak velmi dobře uchovaný vzhled.
Vila nabízí dvě úrovně bydlení, což ji činí ideální pro dvougenerační bydlení. Vstup do domu je předsazenou vstupní verandou. V přízemí se nachází vstupní zádveří, chodba s dřevěným schodištěm do patra, WC, kuchyň s přilehlou spíží a dva světlé otevřené pokoje. V patře byla doposud další kuchyň, tři pokoje a koupelna s WC. Z chodby je schodiště do půdního prostoru, kde jsou dva podkrovní pokoje a půda, poskytuje další prostor možnému zabydlení.
Ve dvou patrech jsou umístěna kachlová kamna, v mezaninu ještě krb. V suterénu je technické zázemí pro vytápění, včetně plynového kotle VIADRUS a alternativní možnosti vytápění teplovodním kotlem na uhlí VARIANT z roku 1996, kdy byl dům plynofikován. V suterénu se nachází i garáž a sklepy, které jsou průchozí do domu i zevnitř. Inženýrské sítě jsou kompletní, voda je zavedena přípojkou z uličního řadu a odpady jsou svedeny do uliční kanalizace.
Interiér domu je v původním stavu, ale po celou dobu velmi udržován, celý dům je zcela vyklizen a připraven pro další úpravy dle požadavků a představ nového majitele.
Zahrada kolem domu je tvořena okrasnými i ovocnými stromy a květinami, při kraji zahrady jsou umístěny kolny a garážové stání s výklopnými vraty. Zahrada čeká na někoho, kdo ji dá nový charakter. Výhodou je umístění zahradnictví v těsné blízkosti.
Pokud hledáte prostorný a půvabný domov s historickým šarmem a se zahradou, kde se můžete realizovat, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky. Tato vila je skvělou příležitostí pro ty, kteří ocení klid, historii a pohodlí. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypotéční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Parametry domu

Cena
8 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Nawkova, Česká Lípa
ID
N50417
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
203 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
683 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Žárská Karolína, MRE

Žárská Karolína, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v České Lípě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu