Prodej bytu 2+1, Veselí nad Moravou, Hutník, 55 m2 (ID: 3521365)

Hutník, Veselí nad Moravou

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Veselí nad Moravou

Informace k bytu

K prodeji nabízíme bytovou jednotku 2+1, která se nachází na sídlišti Hutník ve Veselí nad Moravou. Byt o rozloze 55 m2 + lodžie (5m²) nabízí komfortní a klidné bydlení.

Pokud hledáte byt s dispozicí navrženou tak, aby pokoje nebyly průchozí a zajišťovaly maximální soukromí, tak tento byt je pro vás ideální volbou. Byt prošel v roce 2018 celkovou rekonstrukcí, díky čemuž splňuje standardy moderního bydlení. Interiér bytu je prakticky řešen s důrazem na úložné prostory. Ve vstupní chodbě se nachází velká vestavěná šatní skříň a v pokoji se vstupem na lodžii je prostorná šatna pro uložení oblečení a dalších potřeb. Koupelna disponuje vanou, toaletou a přípojkou na pračku.

K bytu patří sklep a právo spoluužívat kolárnu, která se nachází v přízemí domu.

Bytový dům prošel celkovou revitalizací (zateplení domu, nová fasáda, okna, lodžie, stupačky a vchodové dveře) a vyznačuje se čistým a udržovaným vchodem. Teplá voda a vytápění je řešeno dálkově.

V okolí domu je dostatek parkovacích míst a veškerá občanská vybavenost. Byt je umístěn v docházkové vzdálenosti od centra města, autobusové zastávky, školy, školky, dětského hřiště a obchodů.

Existuje možnost převzetí zbývající části hypotečního úvěru ve výši cca 1 500 000,-Kč s výhodnou úrokovou sazbou 2,29% a fixací do roku 2026.

Byt je ihned k dispozici pro nové majitele, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení s veškerým komfortem.

Parametry bytu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Hutník, Veselí nad Moravou
ID
0410
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Veselí nad Moravou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu