Prodej rodinného domu, Kolín, Školní, 155 m2 (ID: 3521414)

Školní, Kolín - Sendražice

8 996 870 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 876 Kč /za měsíc

(Poplatky pro 4 člennou rodinu činí do 4000 Kč,- /měs.)

Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k domu

představujeme exkluzivní nabídku posledních tří řadových domů v našem vyhledávaném projektu v Sendražicích, Kolín. Nabízíme k prodeji zcela dokončený dům s dispozicí 5+KK, který je připraven k okamžitému nastěhování. Tento konkrétní dům se pyšní pozemkem o rozloze 262 m² a nabízí pohodlí moderního bydlení v souladu s přírodou na okraji lesa. Zbylé dva domy jsou k nastehování během pár měsíců.

Každý dům je navržen s ohledem na funkčnost, estetiku a pohodlí nových majitelů, nabízející vysoký standard dokončení včetně možnosti vlastního výběru materiálů a finálních úprav. Díky šetrnému vytápění tepelným čerpadlem a kompletnímu připojení na všechny inženýrské sítě, včetně vodovodu, kanalizace a elektřiny, se jedná o ideální volbu pro ty, kteří hledají ekologické bydlení s nízkými provozními náklady.

Projekt se nachází v klidné lokalitě s bezprostřední blízkostí lesa, avšak s vynikající dostupností městské infrastruktury, včetně školy jen 100 m od domu. Toto je vaše šance bydlet v novém domě, který kombinuje přírodní klid s pohodlím města.

Pro více informací o tomto a posledních dvou dostupných domech, prosím, kontaktujte našeho makléře nebo navštivte www.viladomysendrazice.cz. Neváhejte využít této jedinečné příležitosti k nákupu vašeho nového domova.

Parametry domu

Cena
8 996 870 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Poplatky pro 4 člennou rodinu činí do 4000 Kč,- /měs.
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Školní, Kolín - Sendražice
ID
0247
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
262 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Kotek

Kutnohorská 31, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Roman Kotek

Roman Kotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu